2 Ноември, 2018 10:03 1 703 4

Автономен Range Rover излезе на пътя (ВИДЕО)

  • range rover-
  • автономни автомобили
Автономен Range Rover излезе на пътя (ВИДЕО) - 1

Range Rover Sport завърши първата автономна обиколка по едни от най-предизвикателните пътища във Великобритания. Прототипен автономен Range Rover Sport се справи с трудния път Coventry Ring Road, като успешно смени лентата, сля се с останалия трафик и излезе от кръстовища с максимално допустимата скорост от 60 км/час.

Автономен Range Rover излезе на пътя (ВИДЕО)

Тестът е част от правителствено спонсорирания проект UK Autodrive на стойност 20 милиона паунда, който приключва този месец след тригодишна програма. Инженерите на Jaguar Land Rover проведоха значителни тестове върху автономната технология на затворени писти, преди да се насочат към обществената пътна мрежа в Милтън Кейнс и Ковънтри. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 AUDI

    9 5 Отговор
    Тея нормални коли не правят като хората...супер калпави кенефи , сега автномен кенеф пуснали :D:D:D
  • 2 Random

    4 1 Отговор
    То и без това извън пътя излезе ли - закъсва. Не че на пътя върви нормално де. Голяма е вероятността да те остави на пътя да чакаш репатрак
  • 3 Velar

    3 4 Отговор
    Големи сте разбирачи всички тук , защо не си шофирате таратаиките които купувате от западна Европа и да не коментирате когато не сте компетентни.

    Коментиран от #4

  • 4 Random

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Velar":

    Ма карай си го тоя индийски боклук. Те британците какво могат да правят? Коли? Хахаха, осемцилиндровият двигател на Триумф, Ровер СД1 дето е по-дълъг от едната страна, Остин Марина дето е всепризната за най-лоша кола на всички времена и Алегрото и то, Ровер успяват да направят двигател при който гарнитурата на главата е консуматив и се сменя заедно с маслото докато бяха партньори с Хонда. Кораби? Титаник помниш ли го? Танкове? А Чифтан дето двигателя му заминава за отрицателно време? Така че радвай се на некачествено сглобените БМВ-та, Фаувета и Тата.