Last news in Fakti

3 Декември, 2018 11:26 4 779 14

Какво показаха премиум германците в САЩ

  • e-tron gt-
  • vision inext-
  • gtr pro
Какво показаха премиум германците в САЩ - 1

Изключителната строгост на калифорнийските закони за чистота на въздуха не попречи на германските премиум производители да демонстрират на автомобилното изложение в Лос Анжелис големи и доста бързи коли. И докато акцентите на Audi и BMW са свързани с електрически иновации, то от Mercedes показват хардкор версията GTR PRO.

Audi e-tron GT

Какво показаха премиум германците в САЩ


e-tron GT е дълъг 4.96 и широк 1.96 метра - приблизително колкото A7 Sportback. Моделът е съвместен проект на Audi Sport и Porsche и е построен на платформата на Taycan. Мощността е 590 коня, а автономния пробег - 500 километра.

BMW Vision iNext

Какво показаха премиум германците в САЩ


Баварците не бързат със серийно изпълнение, но демонстрираха мускули чрез прототипа BMW iNEXT. Той все още е под формата на концепция и е предвестник на очаквания през 2021 година сериен електрически кросоувър. Това ще е втората електрическа иновация след iX3 - електромобили с марка BMW от пето поколение.

Mercedes-AMG GTR PRO

Какво показаха премиум германците в САЩ


Този автомобил представлява облекчена версия на спортното купе, която разполага с оптимизиран силов тракт, с доработено окачване и с подобрена аеродинамика. Колата е предназначена за писта и има четирилитров битурбо V осмак с мощност 585 к.с. Тази кола ускорява до 100 за 3.6 секунди и върти обиколка на Нюрбургринг за 7.04 мин - време, което е с 6 секунди по-добро от това на гражданската версия AMG GT R.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BRABUS

    13 6 Отговор
    Ве ме зе-то е “много красиво” както винаги🤣🤣🤣
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Boxer

    22 6 Отговор
    Аудито е перфектно на външен вид ! Обаче онова розово недоразумение на БМВ е отврат - тия май се опитват да затрият марката ?! А мерцедеса и да плаши останалите ...
  • 4 Бутона

    20 3 Отговор
    bmw - ОТНОВО С ОТВРАТИТЕЛЕН ДИЗАЙН!!! Не се научиха и това си е!
  • 5 Morgoth

    17 3 Отговор
    Аудито изглежда доста добре. Ако е и конкурентно на цените на Тесла ще има шанс.
  • 6 сектант

    7 3 Отговор
    Аудито изглежда много добре, но някакси ми се искаше да е с по-премиум материяли вътре в купето като влязох в него. Засега мисля да се задържа на да4ията - по-здрава ми се вижда.
  • 7 AUDI

    7 4 Отговор
    BMW и те като VW само концепти показват от 10ина години :D:D:D за AMG-то коментар просто излишен .
    Сектант къде седна ти казваш ????
    Електрическата А7 просто е уникална , но едва ли ще е конкурент на Тесла в цената особено

    Коментиран от #8

  • 8 сектант

    7 6 Отговор

    До коментар #7 от "AUDI":

    реално съм виждал да4ии на по 20 години а това ауди след толкова 6те са му сменени сигурно 4 пъти батериите ако не говорим и другите "консумативи" както ги нари4ат там хората от сейлс дипартамента... реално да4ията е по здрава особено новата дъстър

    Коментиран от #9

  • 9 AUDI

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "сектант":

    Реално и аз съм виждал Дачии на по 20 години , честно грозна глетка . Те и като нови не са кой знае какво , но... :)АУДИ-то не го мисли за след 20години , екстра ще си е . Виж Дъстер , Сандеро и компания не знам след 20 години къде да ги търся - в морга или в музей

    Коментиран от #12

  • 10 Японеца

    4 2 Отговор
    Явно е, че авторите на автоновините работят за немската тройка.Светът гледа в Лос Анджелис много различни коли, а факти мерцедес, та мерцедес, ауди и бмв конфекция!Реклама след реклама.
  • 11 Да да

    1 1 Отговор
    Трагедията е пълна! Ауди имат някакви наченки на развитие,но мисля че ще умрат от цена! ВМЗ убиват коча с лопатата! Това прилича на доработено (дооговнено) i3 ! Мерцедес продължават да твърдят че няма камион Семи и че елколите противиречат на здравия разум или поне на техния!
  • 12 сектант

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "AUDI":

    аз ауди на 20 години не съм виждал ама дъм виждал само части от него и един приятел тошо гъзара се опита да си сглоби а4ка от 99та ама някъде изчезна тоз чувек
  • 13 двг мъка

    3 0 Отговор
    А къде са чистите дизели? Нали vag разработва вълшебен био дизел чудо? Със стандартния дизел не им се получи в щатите, защо не пробват с тоя новия....
  • 14 Име като гост

    1 1 Отговор
    Тука както виждам има цяла плеяда от юнаци-инжинери,дизайнери,автомеханици,маркетинг служители,пилоти и още страшно много светила в автоиндустрията,дето не разпознава дори картинка от прототипен модел или някаква бъдеща заготовка за реално возило!Само така,браво!!!Важното е да се ядът фекалий и да се сипе помия и омраза!