3 Декември, 2018 14:22 8 197 20

Ето го новото Audi S6

  • audi-
  • s6

Компанията Audi започна реални пътни тестове на наточения си седан S6. Става дума за новото поколение на модела, шпионски снимки без камуфлаж на което бяха публикувани от изданието Motor1. Световната премиера на автомобила се очаква да стане в началото на следващата година.

Както и досега, Audi S6 се отличава от стандавтното А6 с по-агресивен аеродинамичен обвес. Броните са различни, виждат се и по-масивни въздухозаборници, а ауспухните накрайници са най-издайнически. Ексклузивни са и летите джанти. Останалата част от екстериора е идентична с тази на А6.

Техническите характеристики на спортния седан все още не са разкрити, но по предварителни данни колата ще се оборудва с 2.9-литров битурбо шестцилиндров бензинов мотор, който ще е с мощност 450 конски сили. Окачването и спирачките също ще са нови и ще е налична с фирмената quattro система.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    24 12 Отговор
    горе-долу става

    Коментиран от #2

  • 2 Прекалено късо име

    24 3 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    ,,Средна хубост" казваш ? :Д

    Коментиран от #3

  • 3 сектант

    7 10 Отговор

    До коментар #2 от "Прекалено късо име":

    отпред да, отзад можеше и по-добре за ауди.. но то не се бърка те комбитата им ще ги продават пове4е все пак трябва да се съревновава със спортно-семейни автомобили като да4ия логан мцв, например
  • 4 ояпаз

    18 32 Отговор
    Боклук! Сигурно върви с втора кола, която да ползваме през ден докато аудито е в сервиза.

    Коментиран от #5, #17

  • 5 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    7 6 Отговор

    До коментар #4 от "ояпаз":

    Нееее тва е втория автомобил като си купиш мержан муахахаха да ходиш и да им даваш зор у сервиза и да праиш пари че кат доиде сметката и фалит муахахах
  • 6 Педераска работа)

    14 14 Отговор
    Ето за сравнение Alfa Romeo 2.9 бензин е с 510к.с и то преди 3 години!!!
    За визията и качеството на сглобка, ... ами стават все по-грозни и по-ненадежни.
    А беше любима марка на толкова фенове!!!
  • 7 AUDI

    27 7 Отговор
    Всичките за сервизи говорят , а един път в АУДИ не са се качвали :D:D:D Всичко си има S6-цата , че и повече отколкото може да се иска :)
    Сектанта само не знам като я сравни с Докер или Сандеро , ще му хареса ли ама карай :)

    Коментиран от #11

  • 8 Фафла

    10 18 Отговор
    Много слабо...бмвто с 5новата петица им пръска натри носа
  • 9 Великан

    2 16 Отговор
    Новите три литрови дизели на ауди ги оставям назад и то много. Единствено новото ем три ми прави ластик след 150. И това с грейт уол. Правете си сметка ако те пуснат резачка.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Великан

    5 11 Отговор

    До коментар #7 от "AUDI":

    А ти па кога си се качвал на ауди бе , ходи събирай картинки от дъвки турбо, аман от кукуриговци

    Коментиран от #12

  • 12 AUDI

    4 3 Отговор

    До коментар #11 от "Великан":

    Всеки ден стига ли ?

    Коментиран от #13

  • 13 Великан

    3 7 Отговор

    До коментар #12 от "AUDI":

    От джамбаза ли го купи или от магазина го извади. Щото разликата е бая голема. В първи случай караш нещо, което някога е било ауди, а вече не е във втория караш просто немска кола. Разбра ли ме!!!!!!!
  • 14 Антон

    16 3 Отговор
    Ауди не съм имал, но по-хубава кола от новата няма, особено ако е от немските премиуми. Така че това от снимката си е екстра кола. Не ми е ясно как човек шофиращ втора -трета-четвърта и т.н. употреба кола може да плюе по световно призната фирма.
  • 15 съселянин 1

    5 9 Отговор
    Ауди,продължават да тъпчат на,,място,,за таа предница от молотовка и тоя шестак,би било чудесно да има и хибрид с 2-3 електромотора,а те хвалят аспусите и джантите..каква свет.призната фирма-когато нямат завод в щатите..езък че ваг купия що завод из Е.С.а зад океано са гола вода.
  • 16 МSux

    8 7 Отговор
    Нови коли не съм карал, но съм карал почти всички модели от немските премиуми от 95-2003г. Мога да кажа, че в този период Ауди са най-големите дървета от 3те немски. Няма да забравя гледаш А6-ца (c5) пипнат в пъти по-добре от W210 и дори Е39. Качваш се и гледаш приятен интериор, потегляш и не можеш да повярваш какъв "туч" е. Примери мога да дам бол.
    Гледаш S5 викаш си това е егати колата, поглеждаш листа на Nurburgring към края и виждаш как Е92 335i с 50 коня по-малко и 2 години по-стара прави точно същото време като S5.
    Отиваме 2018та - пускаш си ревю /youtube.com пишеш head to head RS5 vs C63AMG / хората ти казват аудито е точно излезнало супер кола, дизайна - мамата си джаса, ама.... AMG-то дето е с 3 години по-старо е доста по-интересно за каране. Това ми е мнението за Ауди.
    P.s. Не съм фен на БМВ.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Алфа Ромео

    1 6 Отговор
    Тия от ВАГ не могат да правят коли …. По добро от руско и японско няма !
  • 19 vasik atanasova

    1 1 Отговор
    убиец е
  • 20 vasik atanasova

    3 1 Отговор
    аре вървете някъде другаде да си избивате комплексите
    завистчии и злобари