Last news in Fakti

13 Май, 2019 10:10 5 507 4

Продава се лимитиран РАФ

  • раф-
  • 2909-
  • колоездене-
  • олимпиада-
  • москва
Продава се лимитиран РАФ - 1

Оказва се, че популярния от соц. времената микробус РАФ-2909 се е произвеждал серийно и във версия пикап. Серията е била силно лимитирана, като от модификацията с открита каросерия са направени само 90 екземпляра.

Продава се лимитиран РАФ

Те са направени специално за олимпиадата през 1980 година в Москва, като целта им е била да са съпътстващи автомобили на състезанията по колоездене. Днес, един такъв автомобил се продава в Ереван и впечатлява с "срязана" задна част и с оригинална врата за влизане в задната част на салона.

Продава се лимитиран РАФ

Колата разполага и със специална стойка за четири велосипеда и за шест резервни колела. Исканата цена за този уникален РАФ е $5 400, но както се вижда от снимките, състоянието му е много добро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Странни хора

    12 12 Отговор
    Как решиха,че е Уникат и как личи много добро състояние от снимките?За $5400 разумен човек би си купил 5-6 годишен Sprinter примерно.

    Коментиран от #3

  • 3 Random

    14 1 Отговор

    До коментар #2 от "Странни хора":

    Същата е логиката да си вземеш Е30 М3 вместо нова тройка с 6 цилиндъра. А и спринтера е трошляк. От познат знам че един 316cdi два пъти е чупил мотор. Също и много ръждясват, по-зле са от опелите. Нормалните им коли може да са здрави, ама бусовете им са трошливи и ръждиви.
  • 4 Метгонтан

    13 15 Отговор
    Страшна статия . За някаква изкорубена трошка нягне из расия. Вие полудяхте бе . После искате нормално общество , ми няма да има . Днешните тийн джендъри четат тези простотии , и главата им се пълни само с ако .