11 Юни, 2019 12:39 5 773 5

Най-малкият седемместен SUV на Mercedes

  • mercedes-benz-
  • glb
Най-малкият седемместен SUV на Mercedes - 1

Германците от Mercedes-Benz направиха презентация на новия компактен седемместен кросоувър GLB. Автомобилът ще постъпи в продажба до края на годината, а както се вижда и от моделното име, е позициониран между GLA и GLC.

Най-малкият седемместен SUV на Mercedes

Междуосието на новото GLB е 2 830 мм, но въпреки това в салона има място за седем души. Що се отнася до допълнителните две кресла на трети ред, то те не са големи, но пък местата са снабдени със странични въздушни възглавници.

Най-малкият седемместен SUV на Mercedes

Външно дизайнът на GLB е почти идентичен с неотдавна показания едноименен концепт. Мощно изглеждаща предна част с правоъгълни предни светлини и с различни вариации на конструкцията на радиаторната решетка.

Най-малкият седемместен SUV на Mercedes

В салона е монтирана новата информационно-развлекателна система MBUX, която е разработена в България. Автомобилът разполага и с някои от системите за автономно шофиране, както и с режими Eco, Comfort, Sport и Off-Road.

Най-малкият седемместен SUV на Mercedes

Отчитайки факта, че Mercedes-Benz GLB беше представен в САЩ, то не е чудно, че двигателя към момента е само един - двулитров четирицилиндров с мощност 221 конски сили и с 350 Нм въртящ момент. Скоростната кутия е автоматична осемстепенна.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кака Кури

    8 12 Отговор
    Твърде малък и ефтин за моя Рафаелчо.
  • 2 Ганьо

    11 10 Отговор
    Oтдавна се доказа, че местата в багажника на подобни нафтаджийски димогенератори са за самоубийци!
  • 3 Кореаца

    9 4 Отговор
    Перфектен за всякъде и особено в градско
  • 4 сектант

    6 5 Отговор
    кога е отзоваването?
  • 5 Омо

    7 3 Отговор
    Грозни фарове, грозно изпълнение като цяло!