Last news in Fakti

11 Юни, 2019 14:06 6 613 9

Новото Bentley Flying Spur - лимузина с характеристики на суперкар

  • bentley-
  • flying spur
Новото Bentley Flying Spur - лимузина с характеристики на суперкар - 1

Компанията Bentley показа третото поколение на луксозния си седан Flying Spur, който по мощност на двигателя, ускорение и максимална скорост е готов да мери сили със суперкари от рода на Ferrari и Lamborghini.

Новото поколение с лекота ще се "опъне" и на най-мощните изпълнения на Porsche Panamera и Mercedes-AMG S-Klasse. В същото време колата представлява свръхлуксозен седан с дължина и широчина 5.3 метра и 1.96 метра, съответно.

Междуосието на третото Bentley Flying Spur е 3.19 метра, а масата му - 2 435 килограма. Външно, първото, което прави впечатление е огромната радиаторна решетка и значително по-голямото количество хром.

Новото Bentley Flying Spur - лимузина с характеристики на суперкар

22-цоловите лети джанти допълват разкошното излъчване. В шасито широко използвани са материали като алуминий и карбон, а електрическата система е 48-волтова. Предаването на момента е и към четирите колела.

Под капака на новото Bentley Flying Spur е монтиран подобрен вариант на доказалия се с времето шестлитров W-образен дванадесетцилиндров двигател, който работи съвместно с осемстепенна автоматична трансмисия с два съединителя.

Новото Bentley Flying Spur - лимузина с характеристики на суперкар

Този турбоагрегат разполага с мощност от 635 конски сили и с впечатляващ въртящ момент от 900 Нм. Ускорението от 0 до 100 км/ч става за 3.8 секунди, а максималната скорост е 333 км/ч.

Новият Flying Spur ще може да се поръчва в дилърствата на марката още от есента на тази година, а първите клиенти ще получат лимузините си с характеристики на суперкар в началото на 2020-а. Цената все още не е обявена.

Новото Bentley Flying Spur - лимузина с характеристики на суперкар


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джими

    25 0 Отговор
    чеки бе, що W12, нали трицилинтрови с по 6 турбини вече трябва да са колите...или тва за раята

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 (бай) Ганьо

    1 6 Отговор
    Вариант на нафтичка няма ли да има?
  • 4 Ryty

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "джими":

    Винаги ще има човек, и по-човек
  • 5 японеца

    7 13 Отговор
    250 000 паунда за голф? Дори и 5.30м да е!
  • 6 onq s konq

    4 7 Отговор
    НИКОГА Бентли В ТОЯ МУ ВИД не може да се нареди до Ферари,Ламбо и ..."още доста".Гледах пистови изпитания на Последния модел/т.е. предходния на този/,който има същата мощност ,а вероятно още много неща- Да-дърпа отлично,в купето-пълен лукс,но ТЕГЛОТО от 2300кг просто си казва думата по завоите.Отчетено беше че спирачките доста бързо ЗАГРЯВАТ и започват да спират доста по-зле от очакваното при интензивното им ползване,а гумите буквално изнемогваха.А тук имаме 2400кг,т.е. със 100 отгоре?!Затова и беше напълно обективно отчетено-безкрайна мощност и идеално движение по права линия,истинска кола за удобно придвижване на Дълги разстояния...но не и за "лудории":)
  • 7 Фори

    3 2 Отговор
    Поръчах си 2, едната да я карам а другата ще ми седи за резервни части

    Коментиран от #9

  • 8 Кумчо Вълчо

    3 0 Отговор
    Това ми харесва много повече от Тесла.
  • 9 гнида

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Фори":

    А техник поръча ли си , да ги сменя ?