15 Август, 2016 21:07 1 056 0

Отново полети между Индонезия и САЩ

  • инодензия-
  • сащ-
  • полети-
  • възобновени
Отново полети между Индонезия и САЩ - 1
Снимка: АР/БТА

Индонезийските авиокомпании отново могат да осъществяват полети до САЩ след почти 10-годишна забрана наложена от съображения за сигурност, предаде агенция „Франс прес”.

Американските служители, отговарящи за въздухоплаването, отбелязаха, че авиационният сектор на Индонезия вече съответства на международните стандарти и нивото на безопасност е повишено. Оценката за мерките предприети от страна на Индонезия за повишаване на сигурността е положителна.

Полети между Индонезия и САЩ не са осъществявани от 2007 г. след като Федералната агенция за въздушен транспорт (FAA) е понижила равнището на безопасност на индонезийските летища. Забраната е влезнала в сила сред редица инциденти, включително и катастрофа на националния авиопревозвач Garuda, довела до жертви.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА