Last news in Fakti

4 Септември, 2016 12:58 1 328 2

Откриха срещата на върха на Г-20 (СНИМКИ)

  • г-20-
  • китай-
  • форум-
  • политически елит-
  • срещи-
  • кулоари
Откриха срещата на върха на Г-20 (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/ AP/ XINHUA

В Ханджоу, Китай, бе открита 11-ата среща на върха на Г-20. Политическият елит се събра в китайския град, за да обсъди както важни политически, така и икономически въпроси.

Форумът за първи път ще се проведе на китайска земя и за втори в Азия – след срещата в Южно Корея през шест години. В кулоарите вече се проведоха няколко ключови срещи, като такива предстоят и до края на утрешния ден. 

За първи път след опита за преврат в Турция и признаването на арменския геноцид от страна на германския парламент Реджеп Ердоган и Ангела Меркел се видяха на четири очи. Говорител на германското правителство заяви, че разговорът е бил „конструктивен“, а основни теми са били бежанската криза и конфликтът в Сирия.

Турският президент проведе срещи и с американския си колега Барак Обама, както и с руския държавен глава Владимир Путин.

Откриха срещата на върха на Г-20 (СНИМКИ)

Откриха срещата на върха на Г-20 (СНИМКИ)

Откриха срещата на върха на Г-20 (СНИМКИ)

Откриха срещата на върха на Г-20 (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Г 20

    0 0 Отговор
    Хаха на последната снимка как Обама гледа към Путин и Ердоган :D
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    Още в първото изречение правописни грешки, няма смисъл да четем надолу.