11 Октомври, 2016 03:31 1 125 1

Синдикатите канят бизнеса на преговори за доходите

  • бизнес-
  • синдикати-
  • доходи
Синдикатите канят бизнеса на преговори за доходите - 1

През тази седмица двата синдиката - КНСБ и КТ "Подкрепа", ще поканят на масата за преговори петте работодателски организации, пише в. „Стандарт”.

"Искаме да представим виждането си за излизане от ситуацията с блокираното договаряне на минималните осигурителни доходи", заяви президентът на КНСБ Пламен Димитров. Профсъюзите настояват съвместно с бизнеса да намерят механизъм, по който в бъдеще двете страни да договарят минимални заплати по браншове без намесата на държавата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 райчо

    0 0 Отговор
    никакви преговори с червените капиталисти!
    само стачкуване му е майката за да има ефективен резултат!
    както те бъркат в джоба на работниците,тъка трябва да им се бръкне и на тях в джоб анай-ефективното синдикално действие в щатите е стачката! друг е въпроса дали в бълтария има синдикати