Last news in Fakti

30 Октомври, 2016 01:45 1 460 0

Звезден блясък от Сара Джесика Паркър

  • сара джесика паркър-
  • бижута

Актрисата пуска на пазара нова колекция бижута следващата седмица

Сара Джесика Паркър се готви да пусне нова колекция бижута заедно с лондонската дизайнерка на бижута Кат Флорънс, съобщи "Контактмюзик". 

51-годишната актриса е работила заедно с "Флорънс" над нова колекция бижута, която ще се появи на пазара на 5 ноември. Звездата от сериала и филмовата поредица "Сексът и градът" разкри, че се съгласила да участва в осъществяването на проекта, защото за нея бижутата са нещо специално.

"Това е нещо толкова лично - каза тя пред сп. "Вог". - Като актриса трябва временно да махна всичките си бижута, за да се превъплътя в даден образ. За мен бижутата са специален избор."
Сара поясни, че не става въпрос за типична капсулирана колекция, тъй като бижутата са групирани в четири секции, едната от които е посветена на ар деко.

Актрисата ще участва като модел в рекламна кампания за новата колекция бижута.
Сара Джесика Паркър пусна своя собствена линия обувки и своя линия парфюми, първият от които е "Lovely". Наскоро на пазара се появи третият й парфюм "Stash".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА