11 Ноември, 2016 03:30 1 454 1

ВМЗ с приходи от 303 милиона лева от продажби на боеприпаси

  • вмз-
  • приходи-
  • продажба

Най-модерната на Балканите система за видеонаблюдение пази монтажния завод на ВМЗ АД в Иганово. Камери следят движението около оградните съоръжения в продължение на 24 часа. Мощни прожектори нощем осветяват района. Демонстрацията на действащата от броени дни система показа движението на няколко диви животни извън оградата. Заек, сръндак и сърна и женски глиган с малките се превърнаха в атракция на показа на системата пред медиите, съобщава в. „Марица”.

В ход е изграждането на същата система на складовата база на предприятието край Свежен. Общата стойност на инвестицията е в размер на 1.5 лева, заяви председателят на Съвета на директорите на ВМЗ Владислав Тоцев.

Над 20 милиона лева са инвестиците в развитието на най-голямото предприятие за боеприпаси у нас от средата на 2015 година, като 18 милиона лева са вложени в закупуването на машини, съоръжения и производствени линии, допълни ВладиславТоцев. Около милион са вложени в новия автопаркинг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 0 Отговор
    "Приходи 303 млн."
    Приходите не са интересни, печалбата е интересна. Може приходите да са 350 млн. , и предприятието да е на загуба 35 млн.