Last news in Fakti

18 Ноември, 2016 12:14 1 939 4

Fibank отбеляза 20 години в Бургас

  • първа инвестиционна банка
Fibank отбеляза 20 години в Бургас - 1

Със стилно събитие Fibank (Първа инвестиционна банка) отпразнува 20 годишнината на клон Бургас.

На събитието, което се проведе в централата на банката в морския град, присъстваха 250 клиенти и партньори на банката, както и служители от 10-те офиса в Бургас и от звената в Несебър, Слънчев бряг, Созопол, Приморско и Камено. Към днешна дата клоновата мрежа на Fibank в страната наброява 160 клона.

Гостите бяха приветствани лично от г-н Васил Христов, Главен изпълнителен директор и Председател на Управителния съвет на Първа инвестиционна банка, който благодари на клиентите за доверието през годините, както и поздрави всички служители, които с много труд, упоритост и професионализъм са превърнали името Първа инвестиционна банка в символ на висок стандарт при работата с клиенти.

Fibank отбеляза 20 години в Бургас

В хода на събитието гостите се насладиха на изпълненията на красивите момичета от трио „Хипнотик”, а водещ беше Митко Павлов.

Първа инвестиционна банка осигурява 150 работни места в регион Бургас. През изминалите 20 години банката е инвестирала над 120 милиона лева в икономиката на Бургас и областта.

Fibank отбеляза 20 години в Бургас

Fibank отбеляза 20 години в Бургас

Официалните данни на БНБ за банковата система в България, които бяха оповестени по-рано този месец, отчетоха стабилен ръст на печалбата на банката преди данъчно облагане, която достига 61.3 млн. лв., като оперативната печалба е в размер на 201 млн. лв.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бивш служител

    3 0 Отговор
    Отчетоха стабилен ръст на печалбата на банката, която достига 61.3 млн. лв., като оперативната печалба е в размер на 201 млн. лв........нека кажат какви мизерни заплати плащат на служителите си, за това има огромно текучество на обучени и лоялни служители, хората вече не искат и да чуят за работа в банка. Как изтраях да работя 6 години за тях , не знам.
    Доволни служители - доволни клиенти , доволни клиенти - доволни шефове. Парата важи!!!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ivaylo minev

    1 0 Отговор
    Изкарайте пари от интернет – бързо и лесно.
    Ако имате нужда от финанси, за да не сте фалит в края на месеца, не се залъгвайте с бързи кредити. Вече можете без проблеми да спечелите пари без да полагате усилия и време.
    Регистрийте се, вижте мнения на клиенти, последните новини от платформата и почнете да печелите пари ОЩЕ СЕГА: http://cashsurfingnetwork.com/index.php?reff=ivailodminev
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.