23 Ноември, 2016 17:19 2 613 0

Ново списание за начинаещи предприемачи дебютира през декември

  • бизнес-
  • предприемач-
  • the startup magazine
Ново списание за начинаещи предприемачи дебютира през декември - 1

Ново хартиено списание за начинаещи предприемачи – The Startup Magazine, ще започне да излиза в средата на декември. Основната задача на изданието е да помогне с практически съвети към всеки, който е решил да започне и развива бизнес. Предварителни поръчки вече се приемат чрез форма на адрес http://startup.vmedia.bg/.

В първия брой на новото списание ще намерите интересни статии от български предприемачи. Сред интересните теми в него са: „Имам идея! Струва ли си да я превърна в бизнес?” и „Само с маркетинг не става”.

За „Най-голямата грешка в предприемачеството” ще говори Ивайло Христов. Той е съосновател на „Комфо”, председател на най-голямата стартъп организация в България – Фондация StartUP и носител на множество награди и призове за постиженията си в сферата на предприемачеството.

Списанието съдържа 32 страници полезна информация за решилите да започнат бизнес. Цената му е 7 лв. Повече информация за The Startup Magazine може да намерите във Facebook: https://www.facebook.com/thestartupmagazine/

Създатели на The Startup Magazine са Вихрен Ганев и Йордан Липчев, а в реализирането на проекта участват над 10 човека, всеки от които допринася за изданието на доброволни начала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА