4 Декември, 2016 15:49 1 913 2

За задължения в Гърция, взимат имот в България

  • имот-
  • гърция-
  • задължения
За задължения в Гърция, взимат имот в България - 1

С шокиращото заглавие „Даряват имоти за изплащане на данъци“ излезе днес вестник „Пазар“ в Гърция, съобщи в. Български новини". Новината потвърди бившия финансов зам.- министър Трифон Алексиадис.

В текста се разкрива разсрочването, което подготвя Министерството на финансите, за да компенсира дълговете на данъкоплатците чрез присвояване на активи в полза на държавата. Вестникът обяснява още за претенциите на МВФ за допълнителни мерки за 3.6 млрд. евро, за да участват в гръцката програма, за съдебната спогодба за „червените“ кредити за малки и средни предприятия, както и обяснява защо всеки от двама startups слага катинар.

Новината, която взриви гърците, бе потвърдена от бившия финансов зам.- министър Трифон Алексиадис. „Има стар закон, който не е активиран и в момента е в ход издаване на министерско решение от Министерството на финансите, за плащане на задълженията чрез даряване на имота в полза на държавата“, потвърди по тв Скай г-н Алексиадис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ясу

    2 0 Отговор
    И след като гръцката държава ги придобие тези "дарени", т.е. конфискувани имоти, какво ще ги прави, ще ги продаде !? На кого!? Инвеститори не се блъскат за тях или мислят да ги дарят на свой ред на "милите" имигранти за да си имат жилище на паралията !?
    Години наред пълно безхаберие, ядене и пиеене и шляене по паралията и сега, ще го отнесе само една прослойка от населението тази бедната с дребния бизнес.

    Коментиран от #2

  • 2 Охи

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ясу":

    Винаги и навсякъде тя го отнася.