8 Декември, 2016 09:03 3 000 8

„Златно сърце” за социална отговорност получи Фабрика за майонеза „Краси”

  • краси-
  • майонеза-
  • награда
„Златно сърце” за социална отговорност получи Фабрика за майонеза „Краси” - 1

В третите Годишни награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност, организирани от Business Lady бе отличена Фабрика за майонеза „Краси”. В категория „Подкрепа на беззащитните” лидерът на пазара на майонеза у нас бе отличен за дългогодишните си усилия в подкрепа на хора с увреждания и социално слаби и за цялостната си дейност за превенция на социалното изключване на деца и възрастни с различни увреждания.Тази година за пореден път Фабрика за майонеза КРАСИ подкрепи и фестивала „Светът е за всички”, в който се представиха 656 участника с увреждания, а бе посетен от над 1300 души.

Фабрика за майонеза „КРАСИ” от дълги години подпомага организаторите на събитието в дейността и подкрепя хората с увреждания. Тази година фестивалът придоби национално значение, тъй като в него взеха участие хора с увреждания от близо 40 сдружения от цялата страна.

Имаше представители от всички национални организации – на слепите, на глухите, на глухонемите, на сляпоглухите, на лицата с тежки физически увреждания и други.

Очаква се в бъдеще събитието да премине националните граници и да се превърне в международна инициатива.

Фабрика за майонеза "Краси" поставя превенцията на социалното изключване на деца и възрастни с различни увреждания като своя мисия, която убедено следва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    5 6 Отговор
    Майонеза "Краси" = отрова
  • 2 Доктора

    10 2 Отговор
    Майонезата е най-вредна храна заедно с пържените картофи - чипс, организмът ги преработва изключително бавно, като за преработката им хаби повече енергия от тази която получава, като получава и стесняване на артериите, качване на кръвно и мозъчна недостатъчност - поради затрудненото циркулиране на кръвта в мозъка, сладка и вкусна е майонезата особено като руска салатка ама е по-вредна и от свинска мас

    Коментиран от #8

  • 3 киро 2

    5 1 Отговор
    На Миленчето и пожелавам някой неин близък да остане ''много доволен'' от въпросната майонеза!
  • 4 Химия

    7 0 Отговор
    Да живее химията!После се чудим защо населението измира като на война.
    В България няма контрол и качество.Всеки налита на евтина стока и разни боклуци от рода на майонеза,кренвирш,лютеница,салам,кисело мляко,сирене и т.н.
  • 5 Гост

    2 0 Отговор
    Когато доближите качеството на Hellmann's или Heinz тогава ми говорете за качество....

    Коментиран от #6

  • 6 Майо

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    За какво са ти Hellmann's или Heinz - не знам за по-прост продукт за приготвяне от домашна майонеза - най-трудното е да измиеш после пасатора :)
  • 7 Лупи

    0 0 Отговор
    Майонеза само на определени дни в годината на Руска салата и то само прясно приготвена от домашни яйца!
    Не е толкова трудно 5 минути подготовка и пасиране и 5 минути миене. Вкуса е как си го направиш ама нищо общо с химичния продукт на Краси.
  • 8 Васичка Атанасова

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Доктора":

    руснаците ядът много майонеза
    и са си здрави пичове
    майонезата е вкусно и хубаво нещо
    но да си е приготвиш в къщи