9 Декември, 2016 11:27 1 487 0

20% по-ниски цени за участие в Machtech&Innotech

  • иец-
  • изложение-
  • цени
20% по-ниски цени за участие в Machtech&Innotech - 1

До 20 януари 2017 г. цените, на които ще се предлагат местата за изложението за индустриални машини и оборудване MachTech&InnoTech Expo, ще бъдат с 20% по-ниски от редовните.

Преференциалните цени, обявени от организатора Интер Експо Център, са за предстоящото ново издание от 4 до 7 април. Намалението се отнася както за български, така и за чужди производители и търговци, уточняват от изложбения център.

През следващата година ще се проведе седмото по ред издание на MachTech&InnoTech Expo, като заради своята тясна специализация през последните години изложението стана водещо за отрасъла.

Събитието успя да доразвие и задълбочи своите два профила - MachTech Expo в областта на металорежещите и металообработващите машини, инструменталното оборудване и метрологията, и InnoTech Expo с акцент върху автоматизацията, CAD/CAM/CIM системите, 3D принтирането и индустриалния софтуер.

Това е причината и за участието на чуждестранни компании, които в тазгодишното издание бяха от Гърция, Румъния, Италия, Германия, Турция и др.

Можете да разгледате всички детайли за B2B форума и да заявите своето участие на официалната му страница: http://machtech.bg/bg/exhibitors


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА