20 Декември, 2016 21:42 2 558 1

Вагоните на влака, взривил Хитрино, нямат BG застраховка

  • хитрино-
  • влак-
  • цистерни
Вагоните на влака, взривил Хитрино, нямат BG застраховка - 1

Пари за изплащане на обезщетения на загиналите и пострадалите при взрива на влака в Хитрино ще се търсят и от румънски застраховател, научи в. “24 часа”.

Превозвачът “Булмаркет рейл карго” има “Гражданска отговорност” от “Булстрад”, но тя е за локомотивите. Тъй като вагоните са на румънска компания, те би трябвало да са застраховани в Румъния. Очаква се “Булстрад” да изплати обезщетенията по застраховката, след като приключи следствието и установи причините и виновните.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сссрррр

    1 0 Отговор
    Една частна фирма събори къщите на половин село и нанесе маса щети на жп линията ,а за сега само държавата плаща разходите.Тая пазарна икономика замириса на екстраменти...