Last news in Fakti

10 Януари, 2017 05:45 9 510 4

3 истини за парите, които всеки милионер знае

  • истини-
  • милионер-
  • бизнес-
  • пари

Вслушването в подобни съвети стои в основата на успеха

3 истини за парите, които всеки милионер знае - 1

Ако се стремите към материално богатство, мислите Ви, чувствата Ви и действията Ви спрямо парите трябва да са правилни. Първо трябва да намерите мястото си под слънцето, а след това да започнете да печелите. Ето и три начални истини, споделени от списанието Entrepreneur, които не трябва да пренебрегвате, ако се стремите към солидна финансова стабилност.

1. Изучете парите

Ако искате да научите всичко за парите, трябва внимателно да ги изучите. Учете се от богатите. Намерете си добър "треньор" в лицето на подходящата литература, например. В днешно време не е никак трудно да откриете статиите, съветите и книгите на безброй успели хора. Всички тези ресурси са достъпни. Нагърбете се със задачата сами да научите тънкостите около финансовото си състояние.

2. Не спестявайте всичко

Ако искате да станете милионер за по-малко от десет години, знайте едно - не спестявайте всичките си пари. Нужни са ви правилните инвестиции. Не пестете за черни дни. Инвестирайте за щастливи дни, търсете възвръщаемост. Не забравяйте, че финансовите средства се умножават с всяка изминала година при правилен обмен.

3. Опознайте финансовите си дела из основи

Учудващо голям брой хора не познават финансовите си дела дотолкова, доколкото всъщност трябва. Повечето от нас са на "автопилот" и не се интересуват от фактите. Не са наясно с детайлите около депозити, бонуси, такси, приходи, пенсионно осигуряване, лихви и кредитни карти, например. Началото може да бъде дадено със зорко следене на банковата сметка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 antimediator

    8 5 Отговор
    У нас важат други правила.
    Трябва да си бил партиен секретар, уше на ДС, и "русофил"за да ти дадат някое предприятие!

    Коментиран от #3

  • 3 приятеля на хитрото

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "antimediator":

    Или седесар или демократ и да продадеш Лукойл за 1 USD
  • 4 НЕОРЕНТИРАН

    0 0 Отговор
    Демек подлога на някой,тъи ли да ви разбирам господа комунисти и седесари.