23 Януари, 2017 10:53 1 275 0

Bulpros разширява присъствието си в Германия

  • bulpros-
  • германия-
  • компания

Германската компания за комуникационна сигурност GBS вече е част от портфолиото на родната ни компания

Bulpros разширява присъствието си в Германия - 1

В края на 2016 г. BULPROS придоби германската компания GBS (GROUP Business Software), която е лидер в областта на решения за комуникационна сигурност. Портфолиото на компанията включва и услуги за управление на работни процеси, които са базирани на платформите за колаборация на IBM and Microsoft. GBS има офиси в Европа, Северна Америка и Азия и обслужва повече от 5000 клиенти, чрез които достига до над 4 милиона потребители в целия свят.

Това съобщиха от

Немският пазар е ключов за Bulpros от 2010г., генерирайки над 70 % от приходите й. С новото придобиване компанията се разрастна с 4 нови локации в Германия и разшири портфолиото си с компетенции в областта на комуникационната сигурност. GBS е специализирана в защитата на електронната комуникация, интеграцията на приложения за колаборация и създаването на взаимосвързаност с облачни, мобилни и бизнес технологии.

“Комуникационната сигурност е тема с голяма значимост за всички корпорации, особено сега, във времена на дигитална икономика и глобализация на комуникацията. Ние сме щастливи, че успяхме да намерим партньор, който добавя към нашето портфолио задълбочено познание за продуктовия бизнес и експертиза, важни за бъдещто ни развитие като компания“, коментира Ивайло Славов, изпълнителен директор на Bulpros.

”Като част от семейството на BULPROS, заедно засилваме позициите си една много конкурентна среда. Обединявайки компетенции и обширен набор от услуги, имаме възможността да увеличим обема на решенията, които предлагаме и да присъстваме по-ефективно на повече пазари“, обобщи Констанца Царт, управляващ директор на GBS.

С придобиването на GBS Bulpros нараства до над 900 служители, работещи в 14 локации по света, добавяйки като пазари Великобритания и Канада. В Германия за групата от компании работят повече от 300 души в 7 локации - Франкфурт, Берлин, Лайпциг, Карлсруе, Вупертал, Падеборн и Фулда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА