Last news in Fakti

23 Януари, 2017 12:57 1 596 2

Маргарита Попова е заместник-председател на БСК

  • маргарита попова-
  • бск-
  • председател

Маргарита Попова вече е заместник-председател на Българската стопанска камара, съобщиха от сайта на институцията. Информацията идва ден, след като приключи вицепрезидентския мандат на Попова (2012-2017 г.).

В ръководството на работодателската организация нейният ресор е правна инфраструктура и международна дейност. Попова ще отговаря и за Арбитражния съд към БСК.

За заместник-главен секретар на БСК е назначен Добри Митрев. Той ще отговаря за контактите с членовете на БСК, както и за административното обслужване на камарата.

Досегашният главен секретар Петър Денев става заместник-председател на БСК с ресори "Малки и средни предприятия", "Връзки с университетите" и "Външноикономическо сътрудничество", съобщиха от Стопанската камара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Капитана

    1 0 Отговор
    Пак се намери къде да я сложат!!!
  • 2 НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА

    0 0 Отговор
    ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО - СЪДИИТЕ СА НА ВСЯКЪДЕ .