Last news in Fakti

15 Февруари, 2017 11:33 1 203 0

Какви са тенденциите в набиране и подбор на нови служители

  • кадри-
  • подбор-
  • обучение

Обучение на тема „Успешен подбор – ефективност и тенденции“

Какви са тенденциите при подбора на нови служители, как успешно и ефективно да намерите правилните хора за вашата компания и колко е важен employer branding-а. Отговори на тези и още много други въпроси, касаещи успешното управление на една компания може да чуете на специално организираното обучение на тема „Успешен подбор – ефективност и тенденции“.

Организаторите от Кий Съксес Индикейтърс са си поставили за цел да покажат гледната точка на хората, които ръководят и консултират една компания, за да може те да споделят добри практики от своя бизнес опит.

Лектори на обучението ще бъдат вицепрезидентът на водещия дистрибутор Орбико Груп Бранко Йович и представителят за Източна Европа на една от водещите световни фирми за подбор DHR International Neumann Петер Новотни. Те ще представят резултати от проведени изследвания и тенденции, с които вече се налага да се съобразяват мениджърите и специалистите по подбор.

Основните теми, които ще се дискутират по време на обучението са предизвикателството, пред което са изправени мениджърите в търсене на нови служители, как това е свързано с имиджа на компанията, организационните ценности, стила на управление, както и доколко е релевантно изграждане на работодателска марка, базирана на прозрачност.

Обучението ще се проведе на 28 февруари в София, а повече информация за него може да намерите на www.key-success-indicators.com, както и на профилите на компанията в социалните мрежи - https://www.facebook.com/KeySuccessIndicators/ , https://www.linkedin.com/company-beta/1431826/ и https://www.youtube.com/watch?v=3j58CeHSBKo&t=8s.

Кий Съксес Индикейтърс е основана 2008г. и се занимава с изнесени услуги в областта на човешките ресурси и мениджърското консултиране. Клиенти на Кий Съксес Индикейтърс са международни и регионално базирани компании от различни сектори на бизнеса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА