Last news in Fakti

27 Февруари, 2017 21:39 2 784 3

Адмирал Иншурънс брокер става Мусала Иншурънс брокер

  • адмирал-
  • мусала-
  • иншурънс

Новата корпоративна идентичност отговаря на бъдещите планове на компанията за развитие и постигане на високи резултати

Адмирал Иншурънс брокер става Мусала Иншурънс брокер - 1
Един от водещите застрахователни брокери в България Адмирал Иншурънс Брокер официално сменя своята корпоративна идентичност и става Мусала Иншурънс Брокер. Ребрандирането е израз на корпоративните планове за развитие и затвърждаване на лидерските позиции на компанията на застрахователния пазар в България. Изградената репутация на компанията и дългогодишни партньорски отношения ще бъдат основа за бързото налагане на новата корпоративна идентичност – Мусала Иншурънс брокер.Адмирал Иншурънс брокер става Мусала Иншурънс брокер

Собствеността на компанията и управленският състав остават непроменени. Екипът, който ще менажира Мусала застрахователен брокер е с дългогодишен опит и е част от компанията от 2009 г.

Към момента застрахователният брокер разполага с 120 офиса в цяла страна. Плановете на Мусала Иншурънс брокер са да увеличи своето присъствие в София и останалите големи градове на страна. За 2016 г. компанията е реализирала премиен приход от 21 577 057 лева като бележи ръст от 25.6 % в сравнение с резултатите от 2015 г.

През 2016 г. застрахователният брокер бележи ръст и в броя на клиентите, сключили застраховки благодарение на неговите посреднически услуги - 82 000 физически и юридически лица. Затова брокерът ще разчита и на лоялността на досегашните клиенти, които познават добре професионалната етика и отношение на екипа.

„Нашето желание и хъс за работа остават непроменени, а с тях и фирмената ни политика да сме безкомпромисни в качеството на предлаганите услуги и да предоставяме комплексно обслужване, съобразено с индивидуалните нужди на всеки клиент”, заяви Николай Чернев, собственик на Мусала Иншурънс брокер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нестрахуйстник

    3 1 Отговор
    Това платена реклама ли е?...
    То адмирали, то върхове, то тотална подигравка и с българския, и с английския език още в името, то простотия на поразия...
    С две думи - български "бизнес"!
  • 2 georgi

    2 1 Отговор
    Тия патоци посредници мижави, все върховете сънуват, колко са зле и кой им вярва.
  • 3 Жулияна Илиева

    0 0 Отговор
    Някой работил ли е в Мусала иншурънс брокер , и доволен ли е от заплата? Бих се радвала ако бивш или настоящ стажант ми даде мнение.. Благодаря предварително