17 Март, 2017 09:45 2 439 2

МВР дава 130 000 лв., за да снима на тъмно

  • кат-
  • камери-
  • мерки

130 000 лв. са нужни на МВР, за да може да лови любителите на високите скорости и на тъмно.

Това става ясно от обществена поръчка, обявена от вътрешното министерство. Срещу 130 000 лв. трябва да се преработят и оборудват общо 65 мобилни системи за контрол на движението.

Това трябва да стане за срок от 100 дни.

Преоборудваните камери ще трябва сами да заснемат нарушенията в тъмното без намеса на служител и да записват в паметта си в защитен вид данните, доказващи нарушенията. Изискването е постъпилата видеоинформация и изображения да са с високо качество.

Те трябва да съдържат и данни за мястото на нарушението, датата, часа, посоката на движение, ограничението и регистрираната скорост. Изпълнителят на услугата ще трябва да обучи и минимум 150 служители на МВР.

Освен това МВР търси и фирма за поддръжка и ремонт на дрегерите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    11 1 Отговор
    А нещо така да оправите дупките първо? Или за тях пари няма?
  • 2 Ангел

    1 0 Отговор
    Има едно приложение лима на апи като им пишеш там за дупки отговорът е че пътния участък не е предвиден за ремонт Ако се убие някой тогава ще е управят иначе не са предвидени дупките за ренонт ,това ни е държавата мостове падат , лампи в тунели и няма наказани а водача хващат глобяват