21 Април, 2017 12:50 2 860 3

За търсещите динамична работа (ВИДЕО)

  • цвяткова-
  • работа-
  • мтел
За търсещите динамична работа (ВИДЕО) - 1

Телекомуникациите са много динамичен бизнес. Това изисква от всеки служител да бъде активен, адаптивен, да е отговорен към промените и да мисли бързо и гъвкаво. "Предизвикателството пред всяка една компания е да успее да отговори на очакванията на новото поколение, така че да намерим начин да се адаптираме към тях, а не да се опитваме да ги променим. Това са хора, които са доста динамични и търсят промяната. За тях е много ценно да намират смисъл в това, което правят”, казва в интервю за Факти.бг Гергана Цвяткова, експерт привличане на таланти в Мтел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hi4kok

    5 0 Отговор
    Що за гупост е : За търсещите динамична работа.
    Че кой иска да се здухва от работа, да го нивикват и юркат и да е постоянно под стрес бместо да е на по-спокойна позиция.
    Че да же го и изтъкват като нещо хубаво.
    Е.а си загубеняците са днешните работодатели, защото масово го изтъкват в обявите си.
  • 2 Динамичен

    1 0 Отговор
    Е колко е динамична тази работа?? Подпират се по цял ден.. в магазините
  • 3 некойси

    1 0 Отговор
    Не смятам, че това е работа мечта да отидеш да блъскаш като луд в така наречените телекомуникационни компании, които са си най-обикновенни групировки.