Last news in Fakti

29 Юни, 2017 17:56 10 867

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • фирми-
  • позиции-
  • работа
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

В разгара на лятото производството и строителството са двата сектора, които активно набират персонал. Повечето от компаниите търсят служители за своите заводи. Преобладаващата част от позициите за постоянна трудова заетост.

Nestle Bulgaria AD

В Нестле, подкрепяме и насърчаваме служителите си да се развиват в повече от една посока, да постигнат пълния си потенциал както в професионален, така и в личен план. Дълготрайното удовлетворение се постига чрез комбиниране на интелектуалния, емоционалния, личния и социалния аспект. Тук можете да се радвате на предизвикателства и нови възможности, които да водят до дългосрочен успех.

Вижте свободните позиции на Nestle Bulgaria AD

BLU GLOBAL UK LIMITED

Ние сме агенция за подбор на персонал за Великобритания, която предоставя безплатни услуги за кандидатите. Насочени към търсенето на най-добрите служители, на които се предлага както постоянна, така и временна трудова заетост. Мисията ни е да осигурим най-доброто персонално обслужване, адаптирано към особеностите и изискванията на нашите клиенти. Помагаме на бъдещите служители да усъвършенстват своите знания по английски език и други умения, които ще са им необходими за постигането на международен успех.

Вижте свободните позиции на BLU GLOBAL UK LIMITED

Ролпласт ЕООД

За 17 години компанията успя да се превърне в един от най-големите производители на врати, прозорци и щори не само в България, но и в цяла Югоизточна Европа. На своите служители Ролпласт предлага работа в утвърдена компания с екип от професионалисти, мотивиращо заплащане, стандартно работно време с различна интензивност през различните сезони.

Вижте свободните позиции на Ролпласт ЕООД

Палфингер Продукционстехник България ЕООД

Компанията е световен лидер в производството на подемно транспортни системи и решения с 10 000 работници на 4 континента. В България фирмата има два завода, в които работят над 1000 служители. Към момента Палфингер търси служители за новата си производствена мощност в Червен бряг. Фирмата осигурява на своите служители сигурност, отлично заплащане и бонуси, социален пакет, ваучери за храна, допълнителни застраховки и предлага условия на труд по австрийски стандарт.

Вижте свободните позиции на Палфингер Продукционстехник България ЕООД

Микро Кредит АД

лицензирана небанкова финансова институция, която предлага бърза, лесна и достъпна финансова помощ чрез заеми и финансови услуги на индивидуални потребители и на малкия и среден бизнес. Компанията фокусира своите ресурси в три основни продукта CrediHome, CrediGo и CrediTrade, които се предлагат в националната й търговска мрежа от 60 локални офиса и над 700 кредитни консултанта. Успехът и бързото развитие на „Микро Кредит“ АД през годините се дължат на професионализма на служителите, ефективното управление на ресурсите и постоянното предлагане на нови продукти и услуги, съобразени с потребителското търсене.

Вижте свободните позиции на Микро Кредит АД

Грант Торнтон ООД

Помагаме на нашите клиенти да реализират своите стремежи. Изграждаме силни връзки с клиентите си и им предлагаме новаторски решения, което помага на динамичните хора и организации да открият и оценят своята полза. Сравняваме уменията на всеки кандидат с изискванията към желаната позиция. За избраните кандидати се провеждат интервюта на български и на английски език с мениджъри и управляващия съдружник. При нас служителите придобиват разностранен опит. Работят в динамична, приятна и приятелска атмосфера при отлични условия за работа, професионално обучение.

Вижте свободните позиции на Грант Торнтон ООД

Полиграфснаб АД

Компанията се занимава с производство на хартиени пликове и чанти с плоски дръжки, фолио. Също така предлага дигитален печат, изкупуване на отпадна хартия. Търси майстори за машини, които произвеждат хартиени пликове, както и пакетировач. Компанията предлага трудов договор на 8-часов работен ден.

Вижте свободните позиции на Полиграфснаб АД

Техно Акташ АД

На своите служители компанията предлага вътрешно обучение, конкурентно възнаграждение, бонусна система за стимулиране, осигуряване на база брутното възнаграждение, условия за професионално развитие, безплатна храна, безплатен транспорт до работното място, социални придобивки, интересна, предизвикателна и динамична работа, работното време е на три смени от понеделник до петък.

Вижте свободните позиции на Техно Акташ АД



Свързани новини