21 Юли, 2017 12:59 1 685 5

Ще пием разтворимо кафе от Индия

  • кафе-
  • индия-
  • компания
Ще пием разтворимо кафе от Индия - 1

Една от най-големите индийски компании в производството на кафе проучва възможностите за инвестиция в България. Това съобщиха от министерството на икономиката.

По покана на заместник-министъра на икономиката Александър Манолев делегация на една от най-големите индийски компании в производството на разтворимо кафе е на посещение в страната ни за проучване на възможностите за инвестиции. Те проведоха работна среща и продължават с конкретни огледи на терени в Югозападна България.

„Можете да разчитате на Министерството на икономиката за пълна административна подкрепа по целия път – от първоначалния интерес до реализирането на конкретна инвестиция“, подчерта Александър Манолев. Той акцентира на някои от предимствата, които страната ни може да предложи – най-ниските данъци в Европа, много ниски оперативни разходи и редица облекчения при инвестиция от над 10 млн. евро. „България е стабилна държава в политически и икономически план, което е важно, за да можете да планирате ефективно и с нужния хоризонт“, допълни Александър Манолев.

Към момента индийската компания има производство в три държави и изнася продукция за повече от 80 страни по целия свят. Плановете им е да стъпят много по-масирано и в Европейския съюз, като България има всички предпоставки да се превърне в разпределителен център и производствена база за всички страни членки и редица държави от региона, стана ясно по време на срещата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    5 4 Отговор
    Не, няма да пием разтворимо кафе от Индия.

    Коментиран от #4

  • 2 onq s konq

    2 0 Отговор
    Не е важно дали кафето е от Индия,А ВОДАТА ТРЯБВА ДА Е ОТ ТАМ ЗАЩОТО Е МАГИЧЕСКА!
  • 3 АААААА

    2 1 Отговор
    ВЪЗМОЖНО НАЙ-ГЛУПАВОТО ЗАГЛАВИЕ......
  • 4 Дон Тони

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    Що да не пиеме ? Сегашните разтворими - Нес кафе и Якобс ако са Гмо-та пък индийското не е и е готино ............. така на дъщерите ни няма да им пораснат ху.ове нито пък на синовете ни ц.ци
    :-))
  • 5 пияч

    0 0 Отговор
    всички разтворими кафета са менте освен малковите!