Last news in Fakti

29 Август, 2017 18:39 2 037 0

Германски туроператор оглежда България

  • българия-
  • германия-
  • thomas cook group
Германски туроператор оглежда България - 1

Главният изпълнителен директор на Thomas Cook Group Питър Фанкхаузер оглежда България като място за развитие на туристическия бизнес на компанията. На срещата с п ремиерът Борисов двамата са стигнали до извода, че България е добре да се насочи към висококатегориините хотели с цел привличането на по-висок клас туристи.

Работим активно за утвърждаването на България като конкурентна и целогодишна туристическа дестинация. Полагаме целенасочени усилия да представим пред света нейната уникалност – богатото й културно-историческо наследство и забележителни природни дадености“, каза премиерът Бойко Борисов. Той посочи, че целта е да се развиват не само традиционните морски и зимен туризъм, но да се използва потенциалът на балнео- и SPA курортите, на културния и ловния туризъм. Правителството активно насърчава бизнеса да предлага висококачествени туристически продукти и услуги.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА