Last news in Fakti

7 Септември, 2017 11:05 1 561 2

Залагаме на телекомуникации и пътища с Катар

  • катар-
  • пътища-
  • комуникации

Николай Нанков проведе среща с министъра на транспорта и комуникациите на Катар Джасим Сейф Ахмед Ал-Сулаити

Залагаме на телекомуникации и пътища с Катар - 1

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков проведе среща с министъра на транспорта и комуникациите на Катар Джасим Сейф Ахмед Ал-Сулаити. Двамата обсъдиха постигнатите резултати от двустранното сътрудничество до момента и споделиха идеи за съвместни бъдещи проекти. В началото на срещата министър Нанков поднесе поздравленията си за впечатляващата церемония по откриването на най-голямото пристанище в Катар.

Нанков напомни, че през миналата година министър Джасим Сейф Ахмед Ал-Сулаити беше в България и тогава двете страни подписаха Меморандум за разбирателство между ДП „Пристанищна инфраструктура" и Катарската компания за управление на пристанищата „Муани Катар". Министър Нанков предложи да се работи по такъв документ и в областта на пътната инфраструктура.

Домакинът изрази задоволство от идеята и подкрепи изготвянето на подобен меморандум, който да бъде подписан при съвместни бъдещи срещи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    8 2 Отговор
    Никога нищо общо не трябва да имаме с откачените уахабити от Катар и Саудитска Арабия!
    Нито ги искаме тук, нито искаме парите им.
  • 2 jp power

    0 0 Отговор
    Коооо,не, Боко ще прави магистрала до катар, за да може терористите по бързо да ги настани тук...