Last news in Fakti

11 Септември, 2017 15:47 2 501 4

Нико Тринкхаус е авторът на снимка, рекламираща туризма във ФРГ

  • германия-
  • туризъм-
  • снимка

Редакцията на Факти.бг се извинява за допуснат пропуск

На 26 април 2017 Туристическият борд на Германия (DZT) проведе пресконференция в Музея за история на София. В нея взе участие Н.П. г-н Детлеф Лингеман- посланик на ФР Германия в Р България, г-н Кристиян Салай – регионален мениджър маркетинг и продажби на DZT и г-жа Тияна Джуричич – регионален PR мениджър на DZT.

На пресконференцията за журналисти бяха предоставени материали, свързани с туристическия бранш на ФРГ. Материалите бяха предоставени в електронен вид върху брандирани USB носители на памет и в печатен вид. Част от тях бяха публикувани и в сайта Факти.бг, онагледявайки долупосочените статии.

https://fakti.bg/biznes/234316-balgarite-predpochitat-po-dalgite-pochivki-v-germania

https://fakti.bg/biznes/234341-razmestvane-na-svetovnite-turisticheski-potoci

Първата от двете публикации бе онагледена с фотография от предоставените от организаторите материали, като редакцията на Факти.бг по технически причини пропусна добавянето на името на автора й, а именно Нико Тринкхаус. Редакцията се извинява за допуснатия пропуск, който е коригиран.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диляна Попов

    2 0 Отговор
    Мдааа
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Йордан

    1 0 Отговор
    Нико Тринкхаус е измамник, изнудваш български туристически фирми с аматьорските си фотографии за пари! Спрете измамата! Нека всички знаят и да не му плащат!
  • 4 Мишо

    2 0 Отговор
    Тринкхаус е в схема с адвокат Димо Господинов - старазагорски некадърник, подвизаващ се из София. Двамата заедно пускат писма на БГ турагенти...за “нарушени авторски права” върху снимки! То бива, то може, но олигофренията си има граници!