Last news in Fakti

20 Септември, 2017 18:47 2 640 0

Над 7000 души посетиха „Наслука – лов, риболов, спорт“ 2017

  • иец-
  • изложение-
  • лов-
  • риболов

Международното изложение отбелязва 15% ръст в броя на изложителите, заетите площи и броя на посетителите

Над 7000 души посетиха „Наслука – лов, риболов, спорт“ 2017 - 1

Повече от 7000 души посетиха тазгодишното издание на международното изложение „Наслука – лов, риболов, спорт“. От 14 до 17 септември гостите на форума, който се проведе в Интер Експо Център, успяха да намерят всичко необходимо за лова, риболова и своето хоби. Организаторите и изложителите бяха приготвили много изненади за посетителите, сред които бе и голямата награда на изложението – въздушна пушка GAMO SHADOW DX калибър 5,5.

„Наслука – лов, риболов, спорт“ 2017 отбеляза над 15% ръст в броя на изложителите, заетите площи и броя на посетителите спрямо 2016 г. В 25-ото издание на форума, организиран от Интер Експо Център и „Лов и риболов“ ООД, общо 13 нови фирми участваха за първи път; други 7 се завърнаха. Още през първия изложбен ден бе отчетен повишен посетителски интерес, а форумът отбеляза за поредна година положителни тенденции в своето развитие.

Всичко започна в четвъртък, 14 септември, когато вицепремиерът и министър на отбраната на Република България Красимир Каракачанов откри международното изложение. В тържествената церемония взеха участие и управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов, инж. Васил Василев, председател на Управителния съвет на НЛРС „Съюз на ловците и риболовците в България“ и Асен Пиперков, председател на Управителния съвет на Български ловно-рибарски съюз.

„Трябва да помним, че като ловци и риболовци, освен че упражняваме любимото си занимание, се грижим за природата и опазването на дивеча и разнообразието на видовете“, каза Красимир Каракачанов.

През всички изложбени дни присъстващите имаха възможност да посетят съпътстващата програма. Нейни акценти бяха борбата с бракониерството, опазването на природата, съхраняването на речните видове и проблемите, засягащи реките.

На 16 септември „Наслука – лов, риболов, спорт“ бе арена и на Международна киноложка изложба. Риболовците имаха възможност да изучават нови похвати за риболов „с муха“, благодарение на демонстрациите на живо, които Пиеро Летиция провеждаше всеки ден. Любителите на оръжията можеха с въздушна пушка по свой избор да пострелят безплатно на изграденото за целта стрелбище.

Отбелязваните положителни тенденции и ръстът в броя на изложителите, заетите площи и посетителите са сигурен знак, че следващото издание на „Наслука – лов, риболов, спорт“ ще бъде още по-мащабно. Форумът ще продължава да бъде платформа за разширяване на бизнеса и създаване на нови контакти, на която се представят най-новите продукти на български и световни производители на стоки за лов, риболов, спорт и туризъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА