20 Октомври, 2017 12:43 1 839 0

Професионалният кулинар се нуждае от модерно оборудване

  • иец-
  • изложение-
  • сихре

Изложението СИХРЕ ще се проведе от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център

Професионалният кулинар се нуждае от модерно оборудване - 1

Модерното оборудване е от първостепенно значение за всеки шеф-готвач. Защото, разполагайки с най-модерните технологии, професионалистът в кухнята може да следва световните кулинарни тенденции и да експериментира. Само по този начин той може да създаде уникалните си шедьоври, отговарящи на любопитството и високите очаквания, които имат посетителите на ресторанта и гостите на хотела. Въпросът е къде да открием последните високотехнологични решения?

Уникална възможност за всеки професионален кулинар ще даде изложението за хотелско, ресторантьорско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ. То ще се проведе от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център паралелно с изложенията МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД & ДРИНК.

Посетителите на СИХРЕ ще могат да изберат професионалното решение, от което се нуждаят на щандовете на изложителите, предлагащи най-модерните и високотехнологични решения за готвене, опаковане, съхранение, миялно и барово оборудване…. и още много.

Как да опаковаме?

Ефективни опаковъчни решения за ресторанти, хотели и кетъринг компании ще представи фирма МУЛТИВАК. На щанда ѝ посетителите ще открият камерна машина C200 - гъвкава по отношение на мястото на инсталация заради своите компактни размери. От гамата Baseline камерни машини компанията ще представи P300 и P200. Своите предложения ще даде и компания Интрама Инвест. Фирмата произвежда автоматични опаковъчни линии, фолиа и пликове за вакуум опаковка, самозалепващи етикети и софтуер, давайки гъвкави решения за нуждите на всеки клиент.

Техника за готвене от последно поколение

Изложение СИХРЕ е мястото, на което ежегодно професионалистите намират високотехнологични и гъвкави предложения за създаването на условия за готвене от последно поколение. През тази година компания МУЛТИВАК дава иновативно решение за нискотемпературно готвене във вакуум, предлагайки sous vide оборудване – термостат и вана.

Съзнавайки, че за готвенето пред публика от основно значение е техниката, с която професионалистът разполага, фирма СИДИКА ще предложи DROOP IN – системи, изграждащи бюфет/блок маса с топли и студени сектори и уреди за show cooking с професионална, висока мощност за готвене. Пред любопитните погледи на посетителите компанията ще покаже като самостоятелен елемент произведения в Италия квадратен студен плот с работна температура от 0°C до + 4°C.

Идеите си за професионалните кулинари ще даде и ВЕРА 94 с VarioCooking Center multificiency на фирма FRIMA. Системата комбинира функциите на обръщателен тиган, казан за варене, фурна и фритюрник в един мултифункционален уред. Посетителите ще открият на фирмения щанд и фритюрника под налягане BROASTER, снабден с технология за приготвяне на храните при контролирано налягане в херметична среда. Ще бъде представен и конвектоматът SelfCookingCenter. Системата за готвене, която може да пече на грил, пържи, пече, задушава на пара, сотира, бланшира и пошира, усеща, разпознава и комуникира с потребителя. Производителят Rational предлага функцията „ConnectedCooking“, чрез която кулинарите могат да управляват всички свързани устройства бързо и лесно с помощта на компютър, смартфон или таблет.

Пред посетителите на СИХРЕ GREAT WESTERN ще демонстрира опушвачите “YODER“, оборудвани с най-съвременния дигитален контролер за поддържане на постоянни температури за сочно „ниско и бавно“ барбекю или за печене на перфектния стейк. Своите предложения ще даде и компания АБ-Терм. Пълна гама от решения за професионалните кулинари посетителите ще открият и на щанда на Томеко.

Модулни кухненски системи на клиентите си предлага Робуста. Изложител на СИХРЕ 2017 ще бъде и фирма Ава-М, специализирана в производството на изделия от неръждаема стомана и доставчик на кухненско оборудване, топли и хладилни съоръжения за “шведска маса” и “show cooking”.

Правилното съхранение е от първостепенна важност

Освен с модерни технологии за готвене умелите професионалистите се нуждаят и от място за съхранение на своите продукти. Съзнавайки това, изложителите на СИХРЕ ще предложат високотехнологични решения.

ХБГ 2000, оперираща в сферата на професионалното кухненско оборудване, предлага хладилници и фризери на LIEBHERR, хладилници на FOSTER, FRIULINOX и хладилни шкафове от FORCAR. Тирол Профешънъл предлага богато хладилно оборудване, сред което са хладилникът със стъклена врата CAEP-801, както и шкафовете с две температурни отделения CAFP-1604/2, CAFP-1603/2 и CAFP-1602/2.

По време на изложението Топ Комерс Груп ще представи многобройни атрактивни предложения за професионално оборудване. На щанда си компанията ще предложи и пълна гама почистващи препарати за хорека индустрията. Посетителите ще открият и модерни гофретници и аксесоари и смеси за гофрети. Богат е и списъкът от хладилно оборудване, което компания ПИЕРО предлага. Любителите на виното могат да се възползват от виноохладителя TEFCOLD. Фирмата за професионално кухненско оборудване предлага и хладилни витрини, шкафове, камери и витрини.

СИХРЕ отново ще бъде мястото, на което ще се проведе кулинарният форум GastronomiX, който след първото си издание през 2016 г. се превърна в предпочитаното място за готвачите и ресторантьорите, давайки им възможност да видят утвърдени български и световни авторитети в професионалната кулинария. По време на изложението ще се проведат и националните квалификации на най-престижното кулинарно състезание в света Bocuse d’Or.

Всички новини за изложението кулинарите могат да проследят тук – sihre.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА