27 Октомври, 2017 08:47 5 361

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • обяви-
  • работа
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Системни администратори и служители за аутсорсинг сектора продължават да са сред най-често срещаните позиции, които компаниите у нас търсят. Производственият и туристическият сектор обаче също изпитват все по-голяма нужда от работна ръка. Така например, търсят се специалисти, които имат опит в направата на мебели, както и рецепционисти и друг вид персонал за хотели.

Пролайн ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Мебелна фирма с утвърден опит в проектирането и производство на корпусни мебели. През годините екипът на компанията постоянно експериментира и търси новото в технологиите, детайлите и материалите. Високотехнологичното оборудване, с което разполага, позволява да се проектират и произвеждат мебели с различни форми. За качеството на нашите продукти разчитаме на висококачествени материали, които гарантират качеството на крайния продукт, както и на висококвалифициран персонал, който е носител на иновативните идеи.

Вижте свободните позиции на Пролайн ЕООД

Бизнес Група Екотоп

ТОП работодатели на седмицата

Водеща българска инженерингова фирма в областта на топлотехниката (отопление, вентилация, климатизация). Развива широка иновационна дейност и обучава специалисти в практиката на топлотехниката за България. В професионалната гилдия се е доказала като инкубатор на бизнес-кадри в областта. Производството на топлотехнически изделия е организирано в четири специализирани цеха, а днешната складова база е разположена на площ от 4000 кв.м. Компанията притежава всички необходими лицензи, сертификати и разрешения за работа в контролирани области: за високо налягане; високи температури; газ; специални газове; екологични системи и др.

Вижте свободните позиции на Бизнес Група Екотоп

BrightPoint Ltd.

ТОП работодатели на седмицата

Компанията, която е основана през април 2016 г., е базирана в София. Разполага с опит в инвестициите и управленското консултиране. Предлага следните услуги: набиране на персонал, придобиване на таланти. Целта й е за всеки специалист да намери позиция, която да отговаря на уникалните личностни умения на кандидата.

Вижте свободните позиции на BrightPoint Ltd.

Бултрейд-99 ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Независима частна компания, създадена през 1996 г., развиваща се динамично в сферата на търговията и е един от лидерите в своя бранш. Основните дейности са търговия, маркетинг и дистрибуция на чуждестранни продукти с високо качество и запазено място сред търговските традиции. Компанията е изключителен дистрибутор и представител за България на BARBAYANNIS J. OUZO DISTILLERIES LTD (Узо BARBAYANNI), FIJI WATER LTD., HARTRIDGES LTD. - UK (безалкохолни напитки Hartridges), вината на Chateau Nico Lazaridi - Greece, Domaine Hatzimichalis - Greece, Les vins Pierre Rougon - France, MISSIATO INDUSTRIA E COMERCIO LTDA. - Brazil (Cachaca 61).

Вижте свободните позиции на Бултрейд-99 ЕООД

Теленор България

ТОП работодатели на седмицата

В Теленор сме убедени, че нещата могат и трябва стават по-хубави, по-достъпни и още по-добри. Като 4G мрежата ни, услугите, които вече имаме, тези, които предстои да предложим, както и начинът, по-който се грижим за всички, които разчитат на нас. В Теленор вярваме, че любопитството отваря нови възможности, прокарва нови пътища и че добрите и смели идеи заслужават да се превръщат в реалност. Ако и ти вярваш в това и си убеден, че можеш да ни помогнеш да станем по-добри във всичко, което правим, следи предложенията ни за работа тук и стани част от тези над 2300 амбицирани, любопитни, знаещи и можещи хора, които движат Теленор напред.

Вижте свободните позиции на Теленор България

Натек България ООД

ТОП работодатели на седмицата

Една от най-търсените компании, които са специализирани в аутсорсинга. Основана е през 2004 г. Разполага с представителства в България, Полша, Словакия и Чехия. Годишно отчита стабилен ръст от 30%. Разполага с екип от над 500 служители. Компанията е сред водещите доставчици на IT и консултантски услуги в Централна и Източна Европа.

Вижте свободните позиции на Натек България ООД

Партнърс ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е създадена през 1997 г. и от тогава е оторизиран дистрибитор на 3М за външна рекламна графика за България. През годините фирмата се е специализирала в предлагането на богато разнообразие от продукти за рекламна графика, като фолио, алуминиеви профили за табели, плексиглас, ПВЦ, пластмасови плоскости, светодиоди и много други. Високото качество и лекотата им при употреба е задължително, за да попаднат в нашето портфолио. Разполага с магазини в София, Пловдив и Варна. В тях работи екип от млади, квалифицирани и силно мотивирани специалисти, преминали обучения за всички материали, които предлагаме.

Вижте свободните позиции на Партнърс ООД

Програмикат ООД

ТОП работодатели на седмицата

Млада компания на българския пазар, която е специализирана в консултирането, техническото обслужване, разработката и поддръжката на фирми извън IT сектора. Разполага с партньори в САЩ и Европа. Партньор на „Програмикат” е RedmineUP, който е лидер в областта на IT решенията, базирани на Open Source platform Redmine. С помощта на техните плъгини е възможно управлението на всички бизнес процеси. Сред клиентите й са 25 компании от Fortune 500 като Bosch, IBM, Airbus, Fujitsu, Schneider Electric, NASA, AT&T, CISCO.

Вижте свободните позиции на Програмикат ООД

НИКОЛ 2020 ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Магазини за бельо „Nikol” са едни от най-предпочитаните от българските потребители. Предлагат богато разнообразие качествено бельо от български и чуждестранни производители. Стремежът им е да създадат удобство и приятна обстановка в своите магазини и да помогнат на всеки да открие точно това, което търси за себе си. Нашият екип работи с усмивка и това кара всеки да се върне отново при нас.

Вижте свободните позиции на НИКОЛ 2020 ЕООД

Аудатекс Саутийст Юръп ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Audatex е част от компанията Solera Group и е водещ световен доставчик на данни за автомобилни експертизи, които позволяват процеса по управление на щетите да бъде колкото е възможно по-ефективен. Предоставят иновативни решения за клиенти в над 50 страни на 6 континента. Улесняваме комуникацията между застрахователи, сервизи, производителите на превозни средства, дружества за пътна помощ, ръководители на автомобилни паркове, търговци, доставчици на части и много други страни, участващи в процеса.

Вижте свободните позиции на Аудатекс Саутийст Юръп ЕООД

Голд ООД

ТОП работодатели на седмицата

"Спа Хотел Рич" е бутиков хотел и е безспорен лидер в спа и уелнес туризма. През 2005 г. печели приз от БХРА за четири звезден спа хотел N:1 на България . А през 2006 г. Рич става N:1 в класацията на списание ,,Туризъм и отдих’’. Комплексът е разположен върху силно енергийно поле, което ще почувствате още при влизане. В непосредствена близост до хотела се намират четири от най-големите минерални извори във Велинград. Бутиков СПА Хотел ‘Рич’ е синоним на красота, класика и стил. Ние Ви гарантираме незабравими и приятни моменти сред лукс и комфорт.

Вижте свободните позиции на Голд ООД



Свързани новини