14 Ноември, 2017 20:47 2 057 1

Коя марка поскъпна най-много през 2017 г.

  • марка-
  • цена-
  • класация
Коя марка поскъпна най-много през 2017 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Всяка компания – от най-малката до най-голямата, се стреми да наложи своята марка на пазара. Това е лицето на компанията и най-прекият път до клиента, убедени са маркетолози.

От платформата Visual Capitalist за поредна година са изследвали марката, която най-много е поскъпнала през 2017-а. Това е за Adidas. Цената на марката е нараснала с 58%, до 139 млрд. USD. Следва Alkohol с 48%. Третото място е за Amazon. Търговката марка на онлайн магазина е поскъпнала с 41% за година. Четвъртата позиция е за веригата за бързо хранене King Burger, където поскъпването на марката е 39%.

Интересно е да се види колко са поскъпнали най-известните сред хората марки като например Facebook. Марката на социалната мрежа е увеличила цената си с 27%, до 130 млрд. USD. Tesla е поскъпнала с 32%. Цената на марката на производителя на смартфони Samsung се е повишила с 23%.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    1 3 Отговор
    А беенве ?