Last news in Fakti

17 Ноември, 2017 09:11 6 497

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Производствения, автомобилния и IT сектор продължават да търсят своите най-добри специалисти. Разнообразни са предложенията за работа – от Web дизайнери до специалисти по събиране на вземания. Позиции на почасова работа или с гъвкаво работно време също се предлагат от компании утвърдили се в своя бранш.

Критикъл Микс България ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията проучва световната индустрия за проучване на пазара. Успехът й се дължи на привличането на най-добрите таланти, както и възможността за лесно и удобно ползване на технологичните платформи и уникалния модел за обслужване на клиенти. Всеки служител играе важна роля в развитието на компанията.

Вижте свободните позиции на Критикъл Микс България ЕООД

Хорайзънс България ООД

ТОП работодатели на седмицата

Консултантска компания, специализирана в Подбор на персонал, в Хеднънтинг, в Лизинг на персонал и в различни услуги в сферата на Човешките ресурси. Има над 14-годишна утвърдена история и опит, както и множество международни клиенти. Екипът от консултанти комбинира ефективността на класическия подход с най-добрите практики на директния контакт и управлението на проекти в областта на човешките ресурси.

Вижте свободните позиции на Хорайзънс България ООД

Агенция за събиране на вземания ЕАД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е част от B2Holding - един от лидерите в сектора на събиране на вземания в Европа, с представителства в 22 държави. Развива успешно дейността си в България от 2010 г., а от 2013 г. стартира дейност в Румъния. Дружеството е финансова институция, регистрирана в Българска Народна Банка. Основната ни цел е да бъдем сред лидерите на пазарите, в които оперираме, както и да продължаваме да развиваме и инвестираме в дългосрочните партньорски взаимоотношения с нашите клиенти и служители. Вярваме, че зад успеха ни стоят на първо място нашите служители. Имаме ясна, мотивираща и последователна стратегия за управление на човешкия капитал. Разработената ни система за професионално израстване и развитие, инициативите, които организираме, както и отличната ни социална политика гарантират задържането и развитието на талантите в компанията. Компанията предлага динамична и интересна работа в приветлива работна атмосфера; възможности за развитие и разгръщане на пълния потенциал; конкурентно заплащане и атрактивни социални придобивки; мотивационни програми и специално разработена бонусна система при постигнати резултати; професионални обучения за развитие на експертизата; участия в корпоративни събития, тренинги, тиймбилдинги.

Вижте свободните позиции на Агенция за събиране на вземания ЕАД

еДинамикс България ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията e част от eDynamix Global Ltd, United Kingdom. Работи в тясното сътрудничество с редица производители и оторизирани сервизи на автомобили на няколко континента, фокусирайки се в разработването, поддръжката и разрастването на собственото си портфолио от софтуерни решения в сферата на автомобилната индустрия.

Вижте свободните позиции на еДинамикс България ЕООД

ЕКОМТЕХ АД

ТОП работодатели на седмицата

Водеща компания в областта на електронната търговия. Търси нови приятели и колеги, които са ентусиазирани и имат желание за развитие в сферата на електронната търговия. Главно се занимаваме с наши проекти на няколко пазара. Имаме свободни позиции за средно напреднали уеб дизайнери. Ако ти си млад, амбициозен и с желание за развитие ти предлагаме да се присъединиш към нашия екип.

Вижте свободните позиции на ЕКОМТЕХ АД

Технополис България ЕАД

ТОП работодатели на седмицата

Верига специализирани хипермаркети за бяла, черна, офис техника и IT. Първият Технополис отваря врати през 2001 г., а днес вече компанията управлява 33 хипермаркета в 25 големи града на България. В Технополис всички ние много държим на съвместната работа за постигане на екипните цели, не се толерира вътрешната конкуренция между членовете на екипа. Лоялността включва чувството за принадлежност и фирмена идентичност, също съпричастност и активна позиция към работата в компанията. Държим на високите стандарти при обслужване на клиентите, създаваме условия за непрекъснато усъвършенстване на нужните за съответната позиция знания и умения. Обучението на всеки нов служител започва от първия му работен ден в компанията и продължава през цялото време.Предлагаме мотивиращо възнаграждение, обвързано с Вашите резултати и желанието Ви да учите и да се развивате в нашата компания; реални възможности за развитие - всички вакантни ръководни позиции в компанията се анонсират единствено с вътрешни обяви и по тях се допускат до кандидатстване само настоящите ни служители; работа в престижна фирма с изградени стандарти на взаимоотношения, както с клиентите, така и със служителите; допълнителни социални придобивки.

Вижте свободните позиции на Технополис България ЕАД

АЙГЕЙМИНГ.КОМ ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Успешно работим в онлайн маркетинга със собствена мрежа от качествени сайтове, онлайн портали и информационни блогове на различни теми като игри, спорт и финанси.

Вижте свободните позиции на АЙГЕЙМИНГ.КОМ ЕООД

Мефа Трейдинг ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Целта ни е да продаваме чисто и качествено месо, местно производство, с гаранция за хигиена. Искахме месарницата да изглежда различна от всички наоколо, и хората, които идват при нас да се чувстват специални. Целта беше също да се продава по начин различен от големите вериги. Сега, след като реализирахме идеята си и открихме магазина видяхме на колко прав път сме. Имаме огромното желание да развием работата си, като предоставяме на клиентите си възможно много алтернативи свързани с консумацията на телешко и агнешко месо.

Вижте свободните позиции на Мефа Трейдинг ЕООД

НОВ СИЛУЕТ 2000 ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е сред водещите български фирми в производството и търговията с бельо. Основана в края на 90-те марката NEW SILHOUETTE присъства във всички големи градове на страната, а Европейското ниво на бельо се доказва и от добрия прием в Унгария, Гърция, Италия и други.

Вижте свободните позиции на НОВ СИЛУЕТ 2000 ЕООД



Свързани новини