24 Ноември, 2017 10:33 5 320

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмицата - 1

Компании в IT сектора са сред тези, които през изтичащата седмица предлагат едни от най-атрактивните позиции. Други силно застъпени сектори, които търсят своите професионалисти, са медицина, банки, логистика и транспорт.

VIVACOM

ТОП работодатели на седмицата

Ние от VIVACOM вярваме, че духът на една организация се определя както от нейните служители, така и от силната връзка с нейните клиенти. Основната ни цел е да предлагаме ефективни технологични решения, съобразени с нуждите на нашите клиенти. Като служители на иновативен телеком, ние модернизираме, развиваме и улесняваме живота на хората. Ако и ти искаш да работиш в динамична и иновативна среда и си готов да се учиш от най-добрите, стани част от семейството на VIVACOM. Кандидатствай за свободна позиция в сайта www.zaplata.bg ! За да бъдеш още по-успешен, ние ще ти предложим обучения за придобиване на специфични знания и умения. Ще получиш и много добро възнаграждение, социални придобивки , работа в модерна работна среда със сплотен екип.

Вижте свободните позиции на VIVACOM

МБАЛ Бургасмед ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Болничният комплекс се състои от МБАЛ и ДКЦ "Бургасмед". Стационарният блок на болницата разполага с 233 легла. Болницата е оборудвана с най-ново поколение медицинска апаратура на водещи производители, а в отделенията му практикуват водещи специалисти и професионално избрани специализирани екипи, които гарантират високо качество и компетентност на медицинското обслужване. МБАЛ "Бургасмед" разполага с Неотложна медицинска помощ и Спешна помощ.

Вижте свободните позиции на МБАЛ Бургасмед ЕООД

DATEX INC.

ТОП работодатели на седмицата

Компанията предлага софтуерни решения за складиране, управление на веригата за доставки и на инвентара, както и за складиране и дистрибуция към трети държави. Разработва решения за веригата на доставки, включително софтуер за управление на складове, за доставки, за автоматизация на продажбите. Компанията е разработила най-съвременни софтуерни решения.

Вижте свободните позиции на DATEX INC.

КБК Груп Шипинг ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е създадена като еднолично дружество с ограничена отговорност. Занимава се с логистика, международна спедиция и транспорт. Екипът й се състои от висококвалифицирани и опитни сътрудници, притежаващи широки познания в областта на спедицията, транспорта и логистиката. Това е едно от най-силните предимства, което ни позволява непрекъснато да разширяваме предлаганите логистични услуги и да подобряваме тяхното качество. Компанията извършва висококачествени спедиторски и логистични услуги за своите български и чуждестранни клиенти и бизнес партньори.

Вижте свободните позиции на КБК Груп Шипинг ЕООД

Автопарк Мениджмент ЕАД

ТОП работодатели на седмицата

Транспортна фирма, която извършва международен транспорт по релации в рамките на ЕС при спазване на действащите регламенти и режими. Фирмата спечели доверието и поддържа отлични икономически взаимоотношения и сътрудничество с български и европейски компании, благодарение на точността и коректността в обслужването.

Вижте свободните позиции на Автопарк Мениджмент ЕАД

ViaCon

ТОП работодатели на седмицата

ВиаКон България е част от международната група ViaCon, утвърдила се на европейския пазар като производител на стоманени спирално нагънати тръби за пътни съоръжения, стоманени конструкции, подпорни стени от армирана почва, пластмасови тръби, шахти и резервоари за дъждовна канализация. Принадлежността на фирмата към голяма международна корпорация позволява на нашите специалисти да обменят опит и технически познания с колегите си от другите фирми в групата и да търсят и намират ефективни и професионални решения при изпълнението на най-разнообразни проекти в областта на пътната и железопътната инфраструктура. В нашия екип работят квалифицирани и опитни специалисти, готови да окажат подкрепа на нашите клиенти на всички нива на реализация на конкретния инфраструктурен обект – от проектирането, през подбора и съгласуването на използваните материали, до доставката и монтажа.

Вижте свободните позиции на ViaCon

ТИ БИ АЙ БАНК ЕАД

ТОП работодатели на седмицата

TBI Bank е част от групата на TBIF Financial Services B.V, към която принадлежат и утвърдената на българския пазар марка TBI Rent, както и клона на банката в Румъния. TBI Bank е една от най-ефективните, добре управлявани и бързо развиващи се банки на пазара. Банката е в топ 10 по печалба и номер 1 по възвръщаемост на активите и собствения капитал. TBI Bank се гордее с доверието на над 1 млн. клиенти. TBI Bank има над 60 офиса в България и в Румъния. Ние сме горд работодател на над 1400 служители.

Вижте свободните позиции на ТИ БИ АЙ БАНК ЕАД

eMerchantPay LTD

ТОП работодатели на седмицата

Водеща компания в областта на интернет базираните услуги за обработка на плащания. Предлага широка гама от платежни решения за интернет търговци в световен мащаб. Поради дълготрайното си разширяване компанията търси служители на пълно работно време. Търсят се активни и мотивирани кандидати в областта на платежните карти и електронната търговия.

Вижте свободните позиции на eMerchantPay LTD

Глобал ЛОБАЛ СЕРВИСИС ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Фирмата, която е създадена през 2013 г., е част от международна компания за IT услуги и управление на комуникацията с клиенти. Специализирана е в разработването, популяризирането и управлението на интернет проекти. Разполага с международен екип, работещ в САЩ, Русия, Европа, Латинска Америка, Азия и Африка. В офисите й работят над 300 служители на пълен работен ден. Компанията е в тясно сътрудничество с най-големите онлайн социални медии в световен мащаб.

Вижте свободните позиции на Глобал ЛОБАЛ СЕРВИСИС ЕООД

Аладин Фуудс ООД

ТОП работодатели на седмицата

С 34 обекта в цялата страна и над 900 служители Aladin Foods е най-динамично развиващата се българска верига за Street food. Основната ни мисия е да предложим на клиентите си вкусна и прясна храна, да сме отговорни към обществото и да растем заедно със служителите си. Качеството и високият стандарт са гарантирани благодарение на собственото ни производство и дистрибуция, които задоволяват нуждите не само на нашите заведения, но и на външните ни клиенти в цялата страна.

Вижте свободните позиции на Аладин Фуудс ООД



Свързани новини