Last news in Fakti

29 Ноември, 2017 14:06 1 637 19

Fibank отново е сред най-силните марки в България

  • fibank-
  • пиб-
  • първа инвестиционна банка

Глобалната организация Superbrands е независима институция, фокусирана върху брандинга

Fibank отново е сред най-силните марки в България - 1

На стилна церемония по повод шестото издание на елитния конкурс Superbrands - Fibank (Първа инвестиционна банка) отново получи приза за отличен брандинг в категория „Финансови институции“.

Първа инвестиционна банка бе наградена за четвърти път в конкурса Superbrands въпреки силната конкуренция в своята категория. През 2014 г. Fibank за първи път изпревари тогавашния лидер УниКредит Булбанк в класацията на най-силните марки в България.

Fibank също така е шест пъти носител и на наградата „Банка на клиента“, която се определя от гласуване на клиентите в интернет сайта на „Асоциация Банка на годината“.

Тези награди са доказателство за високото качество на обслужване в клоновете на Fibank (Първа инвестиционна банка) в цялата страна.

Отличието за най-силна марка бе присъдено на банката на база оценка на жури, съставено от авторитетни специалисти в рекламния бранш и независимо проучване на потребителския сегмент на българския пазар по инициатива на глобалната организация Superbrands.

Партньор на Superbrands в провеждането на националното гласуване на потребителите в интернет е водещият Институт за пазарни проучвания GfK Bulgaria.

Основните критерии, спрямо които журито е определило своите оценки, са качество на предлаганите продукти и услуги, надеждност, различие, поддържане на висок стандарт и индивидуалност, които правят марката Fibank уникална на пазара.

Глобалната организация Superbrands е независима институция, фокусирана върху брандинга. Тя отличава изключителните търговски марки, които се открояват и доминират над всички останали в рамките на националния пазар. Конкурсът се провежда в над 80 страни в целия свят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 dani

    9 5 Отговор
    Те и ЦКБ бяха доста пъти банка на годината и с много други награди но?
  • 2 бонус

    11 1 Отговор
    Тия дали върнаха чарите, които взеха назаем от държавата?

    Коментиран от #3, #8

  • 3 Наско

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "бонус":

    Върнаха ги, върнаха. Че даже и 29 млн. лв. лихва платиха на държавата. Една от малкото печеливши инвестиции на държавата, от която спечелиха за година добри парици!
  • 4 Ян Бибиян

    8 4 Отговор
    Защо не направите една анонимна анкета сред служителите на Банката за да разберете за условията и заплащането там, а и за тяхното мнение за банката. Защото нещата които виждат клиентите са едни, а истината за отношението към служителите и заплащането е друга. Мизерията и шурубаджанащината в тази банка е пълна и го знам от хора които работят там, затова и не съм повече клиент на тази банка.

    Коментиран от #12

  • 5 Тъжно

    7 3 Отговор
    Касичката на Цеко Минев притежавана от съдружника на Пеевски - Георгиос Георгиу. Все пак нали награждаващите си получават хонорара от там.
  • 6 Сиромаха

    7 3 Отговор
    Аз пък познавам една касиерка в Пловдивски клон на тази банка
    И се срамувам да ви кажа каква заплата взима

    Коментиран от #11

  • 7 Радо

    7 0 Отговор
    Абе напоследък много взеха да я фалят и награждават тая банка!!!...не че имам пари там де!!

    Коментиран от #13

  • 8 Фипо

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "бонус":

    Върнаха, върнаха си.....даже почват да ме кефят, че колкото повече се опитват да ги очернят, те все повече си се развиват и растат!

    Коментиран от #10

  • 9 Todor

    3 4 Отговор
    честито за наградата. аз съм клиент на банката и до момента нямам оплаквания. коректни са.
  • 10 газо

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Фипо":

    На чии гръб?
  • 11 Мария

    4 4 Отговор

    До коментар #6 от "Сиромаха":

    аз съм служител на банката и мога да кажа, че отношението на ръководството, както и между колегите е съвсем нормално. а заплатите са малко над средните за сектора, така че поне на този етап няма от какво да се оплаквам. към начина на работа и професионализма на екипа също нямам забележки.
  • 12 Dormis

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ян Бибиян":

    Ако са толкова зле условията на работа, никой не те е вързал да стоиш, има други, които чакат за твоето място. Аман от мрънкащи служители в банки, магазини, държавни институции
  • 13 Патриот

    9 0 Отговор

    До коментар #7 от "Радо":

    Банка като банка. Не е добна като Унито де.
    Плаща си - купува си награди, хвалят я. Нормално.
    У нас дори протестите са ни платени, а не от сърце.
  • 14 Колю

    3 0 Отговор
    Едната на ТИМ ,другата на други трибуквени и всичко си е на ред. Нищо ново .То холдинги ,то бизнесмени за пример...
  • 15 антиреклама

    6 1 Отговор
    КТБ и Другаря Василев също бяха номер едно, ама всички знаем, какво стана, за това имайте едно наум.
    Ако имах пари в тая банка щях да ги изтегля, в България не е хубаво да те награждават.
  • 16 Курто

    2 0 Отговор
    Ние м..говците си държиме парите у злато щото сме много прости и верваме у банковата система.
  • 17 ivaylo minev

    1 0 Отговор
    Изкарайте пари от интернет – бързо и лесно.
    Ако имате нужда от финанси, за да не сте фалит в края на месеца, не се залъгвайте с бързи кредити. Вече можете бързо да спечелите пари без да полагате усилия и време.
    Първите 12 $ идват само с регистрацията Ви!
    1. Регистрирате се: Регистрацията отнема по-малко от 2 минути и не изисква множество пароли. Паролата е само една, ползвате един мейл и потребителско име за вход.
    2. Log in – Логвате се: След потвърждаване на регистрацията (с получаване на мейл) със създадения от вас профил достъпвате една система, която включва 6 сайта, чиито реклами ще ви се показват.
    3. Сваляне на Windows лента: Свалянето става без никакви проблеми. Отново за минути. Със специална Windows лента, която се появява на вашия екран на компютъра ви се визуализират рекламите на тези 6 сайта. Лентата не е прекалено голяма, самата програма не заема почти никакви ресурси, и можете да поставите лентата навсякъде на вашия екран - отгоре, отдолу:
    4. Как работи?: Програмата ви показва реклами: Не е необходимо да кликвате на тях!
    С показването им ви се начисляват точки, които автоматично се трансформират в пари.
    5. Как си взимате парите? След като натрупаните точки се калкулират в пари – Минимума за първо плащане е 50$ от точки, от акаунта си на сайта заявявате „Поискване на плащане“. Парите идват под формата на чек, в рамките на 1 месец, а чека може да осребите от всяка една банка в България.
    Регистрийте се, вижте мнения на клиенти, последн
  • 18 ivaylo minev

    0 0 Отговор
    Изкарайте пари от интернет – бързо и лесно.
    Ако имате нужда от финанси, за да не сте фалит в края на месеца, не се залъгвайте с бързи кредити. Вече можете без проблеми да спечелите пари без да полагате усилия и време.
    Регистрийте се, вижте мнения на клиенти, последните новини от платформата и почнете да печелите пари ОЩЕ СЕГА: http://cashsurfingnetwork.com/index.php?reff=ivailodminev
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.