1 Декември, 2017 10:47 5 876

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви

Все повече компании за подбор на персонала търсят най-добрите специалисти за своите клиенти. Услугите на този тип компании освен фирми, търсят и специалисти, които желаят по-бързо професионално израстване.

STENS LTD

Харесваме това, което правим! Обичаме да вършим нещата по нестандартен начин и да се забавляваме в процеса на работа. Вярваме в хората и винаги поставяме нашите колеги и клиенти на първо място. Културата ни се основава на споделен дух, ентусиазъм и емоции. Търсим хора, които споделят нашето позитивно настроение и ценности. Да работиш с нас, е като да работиш със своите приятели. За нас е важно да се чувстваш като важен и ценен член на екипа. Вярваме, че всеки служител заслужава да се развива, защото, когато ти растеш, STENS също расте.

Вижте свободните позиции на STENS LTD

Дъ Блупринт БГ ЕООД

Компанията работи с редица дизайнерски фирми. Благодарение на това Дъ Блупринт БГ е в състояние да съдейства на всички онези, които имат нужда от проектиране.

Вижте свободните позиции на Дъ Блупринт БГ ЕООД

Адеко България ЕООД

Компанията е в листата на Global Fortune 500 и е световния лидер в предлагането на услуги в областта на човешките ресурси. Adecco Group свързва над 700 000 сътрудници с клиенти всеки ден чрез своята мрежа с над 6600 офиси посредством 34 000 служители, в повече от 60 страни и територии по света. Вярваме, че добрата работна среда е фактор за по-добър живот. За тези, които търсят нови възможности за работа, компанията може да им даде достъп до повече работни места в повече компании, от който и да било друг.

Вижте свободните позиции на Адеко България ЕООД

Хостуей България ЕАД

Компанията е лидер в осигуряването на сигурност в Cloud, Managed, and Hybrid хостването. Предлага сигурни и мащабни решения за инфраструктурни системи като IaaS и управлява услуги за над 500 000 клиента от цял свят. Това е един от най-големите доставчици на облачни услуги, както за малки и средни компании, така и за големи корпорации. Основните продукти на компанията включват управление на хостиг, хостинг облак Microsoft Azure, уеб хостинг и имейл приложения

Вижте свободните позиции на Хостуей България ЕАД

Либхер Хаусгерете Марица ЕООД

Компанията е част от международния концерн „Либхер“. В нашите повече от 140 дружества по цял свят работят над 44 000 сътрудника. Произвеждаме широка гама висококачествени хладилници и фризери, за които имаме пазари и клиенти. Превъзходното качество и дизайн на нашите продукти се потвърждават непрекъснато от независими институции. До момента фирмата е отличавана 3 пъти с наградата „Инвеститор на годината”, а в рамките на наградите Plus X Awards „Либхер“ постоянно се избира за „Специализирана търговска марка”.

Вижте свободните позиции на Либхер Хаусгерете Марица ЕООД

LINXGURU

Разрастваме бизнеса си като поемаме ангажимент да развиваме силно партньорство и осигуряваме високо ниво на удовлетвореност на клиентите. Мисията на компанията е да гарантира, че предоставя правилните услуги и точните ресурси в подходящото време, с цел удовлетворяване в максимална степен бизнес потенциална на клиентите.

Вижте свободните позиции на LINXGURU

ИМО-РЕАЛ ЕООД

Утвърдена компания в областта на инвестициите, изграждането, стопанисването и управлението на недвижимо имущество. Фирмата търси да назначи служител за позицията "Счетоводител". Инвестиционна компания с дългогодишен опит в изграждането, управлението и отдаването под наем на собствени недвижими имоти.

Вижте свободните позиции на ИМО-РЕАЛ ЕООД

Метал-ВМ ЕООД

Компанията е специализирана в серийното производство на метални и неметални детайли, възли, агрегати, уреди и машини. Благодарение на голямото разнообразие на произведени детайли и натрупания опит можем да се гордеем със завидното качество на нашата продукция и от доволните ни клиенти.

Вижте свободните позиции на Метал-ВМ ЕООД

ФУЛ ИНЖЕНЕРИНГ ООД

Компанията е основана през 2006 г. Занимава се с производство и ремонт на инструменти за машини за вакуумно формоване и пенозапълване; производство на нестандартно оборудване и резервни части; производство на машинни части малки серии. В практиката си Фул Инженеринг предлага цялостни решения при реализацията на проектите: Конструиране със съвременни CAD системи: по конкретно задание на клиента, собствени разработки и решения по тематични изисквания; Доставка на материали и стандартни елементи от утвърдени търговци или производители в съответната област; Изработка на детайли и възли със собствените възможности: механична обработка, шлосерска обработка, заварки, краен монтаж; Изготвяне на съответната документация, в зависимост от естеството на проекта.

Вижте свободните позиции на ФУЛ ИНЖЕНЕРИНГ ООД

Мегатрейд Експрес ООД

Компанията е създадена през 2000 г. с основна дейност внос и дистрибуция на санитарно – хигиенни стоки и консумативи. Основна цел на компанията е да предлага на пазара стоки с високо качество и достъпни цени. От създаването си до настоящия момент тя следва една и съща стратегия, основаваща се на постоянство, разширяване и актуализация на асортимента според изискванията на пазара, специално отношение към всеки клиент, стабилна ценова политика, собствена логистика на територията на цялата страна, ритмичност и навременност на доставките и поддържане на голяма складова наличност.

Вижте свободните позиции на Мегатрейд Експрес ООД



Свързани новини