Last news in Fakti

8 Декември, 2017 12:23 4 498

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • обяви-
  • работа
ТОП работодатели на седмицата - 1

Известни хотелски вериги с бази в центъра на София са сред атрактивните работодатели през тази седмица. Аутсорсинг компаниите продължават да набират служители.

Агроин ООД

ТОП работодатели на седмицата

Над 8 години „Агроин ООД“ Стара Загора се стреми да задоволява всички потребности и желания на модерния земеделец и затова нашето мото е „Стремеж към по-добро“. През последните години все по-голямо внимание се обръща на ефективното, разходоспестяващо земеделие. Модерните земеделци осъзнаха, че не е важно само да увеличават обработваемите площи, но трябва да ги обработват по най-ефективния начин, за да могат да бъдат конкурентоспособни и печеливши. Компанията работи с най-реномираните европейски производители на земеделска техника и инвентар, като LEMKEN, UNIGREEN, PASQUALI, MECMAR, RM, PNEUSEJ, CALDERONI, TUME, JYMPA, AGRIMIX, MATERMACC, MATROT,EUROCLASS 21,DAL-BO, STOLL, STEYR, VENTURA и други.

Вижте свободните позиции на Агроин ООД

Оушън Уол Лимитид ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията търси търговски представители, които владеят италиански, турски, руски или немски език.

Вижте свободните позиции на Оушън Уол Лимитид ЕООД

ТРЕЙД СТАР 1 ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е специализирана в предоставянето на висококачествени услуги на бизнес клиенти и физически лица. Екипът е съставен от специалисти с опит в различни сфери в различни държави. Повечето служители са със стаж над 10 години, което гарантира високо качество на предлаганите услуги.

Вижте свободните позиции на ТРЕЙД СТАР 1 ЕООД

АЙГЕЙМИНГ.КОМ ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Успешно работим в онлайн маркетинга със собствена мрежа от качествени сайтове, онлайн портали и информационни блогове на различни теми като игри, спорт и финанси.

Вижте свободните позиции на АЙГЕЙМИНГ.КОМ ЕООД

InterContinental Sofia

ТОП работодатели на седмицата

Нова луксозна хотелска верига в центъра на София. 5-звездният хотел е разположен в сърцето на София – срещу Народното събрание и в близост до катедралата „Свети Александър Невски”. Търсят се бармани, сервитьори и пиколо-шофьор.

Вижте свободните позиции на InterContinental Sofia

СОФИЯ ХОТЕЛ БАЛКАН АД

ТОП работодатели на седмицата

Разположени сме в сърцето на София, и сме един от символите на столицата. Част сме от Starwood Hotels & Resorts, една от най-добрите хотелски вериги в света, към която работят 171 000 служители в 100 държави. Обграждаме нашите гости с изискано и безупречно обслужване. Нашият персонал е добре обучен и ще Ви съдейства с каквото може, за да станете и Вие професионалисти.

Вижте свободните позиции на СОФИЯ ХОТЕЛ БАЛКАН АД

МЕТРО КЕШ ЕНД КЕРИ БЪЛГАРИЯ ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Метро Академия отваря врати в началото на 2012 г., следвайки примера на успешните практики на подобни центрове в Италия, Франция, Полша и Румъния. Основната дейност на Академията са кулинарни курсове с разнообразна тематика и различна степен на трудност. Подходящи са за професионални готвачи и любители кулинари. Основната ни цел е близкият контакт и взаимна подкрепа с ХоРеКа бизнеса в България, на който МЕТРО е основен доставчик и партньор. Водени от тази идея сме и ние в Метро Академия, осъзнавайки основния проблем в ХоРеКа сектора - липсата на добре обучени и квалифицирани кадри, ние превърнахме разрешаването на този проблем в наша мисия. Част от курсовете се водят от шеф Юри Велев и неговия помощник Веселин Дойков, а останалите от гост лектори, водещи в областта си и доказали се кулинарни професионалисти от страната и чужбина. Ако имате идея да проведете по-нестандартен и забавен тиймбилдинг за вашите служители, можете да дойдете при нас и да ви организираме страхотно и незабравимо кулинарно предизвикателство.

Вижте свободните позиции на МЕТРО КЕШ ЕНД КЕРИ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Дортъм БГ - ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Бързо развиваща се и успешна компания за продажби, която предоставя висококачествени услуги на широк спектър от международни клиенти. Компанията маркетира много продукти по телефона. Началната позиция е агент по продажбите. След натрупването на известен опит, служителят има възможност да се издигне до ниво „висш мениджър” или друга административна длъжност в компанията.

Вижте свободните позиции на Дортъм БГ - ЕООД



Свързани новини