26 Януари, 2018 09:03 8 947

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обява
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Софтуерни решения в областта на логистиката и финансите. Това е профилът на повечето компании, които търсят служители. Те са предимно в областта на IT сектора. Автомобилната индустрия в частта дистрибуция също продължава да търси специалисти.

Global Services LTD

ТОП работодатели на седмицата

Компанията, която е основана през 2013 г., е част от международна фирма, предоставяща IT услуги и управление на взаимоотношенията с клиенти, както и в разработването, популяризирането и управлението на интернет проекти. Акцентът е върху тясно сътрудничество с операторите на социални мрежи по целия свят. Разполага с международни екипи в САЩ, Русия, Европа, Латинска Америка, Африка и Азия. Той се състои от над 300 служители. Разполага със съвременна система за поддръжка на клиенти и инвестира значителни ресурси за сътрудничество с партньори. Желаещите да станат част от екипа на компанията, ще разполагат с възможността да получават редовни доходи.

Вижте свободните позиции на Global Services LTD

Примекс ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Ние в Примекс вярваме, че когато имаме правилните хора, можем да постигнем всичко. Наш основен фокус винаги е бил да развиваме взаимоотношенията с клиентите, а това е възможно само с подходящия екип от професионалисти. Успехът на нашата компания се основава на нашите отлично квалифицирани, динамични и мотивирани служители. Ние сме упорити, амбициозни, иновативни, гъвкави, съпричастни и отговорни. Това са нашите основни ценности, които отразяват нашата същност. В Примекс вярваме, че възможностите ни са толкова големи, колкото сами си ги направим.

Вижте свободните позиции на Примекс ЕООД

Мапиак Маркетинг ООД

ТОП работодатели на седмицата

Целта на компанията е да изгради онлайн присъствие на малкия и среден бизнес като осигури достъпно и ефективно решение за маркетингов растеж посредством Instagram. Компанията е създадена през 2016 г. Основната й идея е, че Instagram стратегията трябва да бъде достъпна за всички. Екипът от експерти помага на бизнеса да се свърже с целевата си аудитория с цел насочване на повече потребители към собствените си онлайн магазини. Към момента в компанията работят 10 експерти, специализирани в Instagram заедно с над 500 клиенти в САЩ, Великобритания, Германия, Италия, Франция, Австралия и Нова Зеландия.

Вижте свободните позиции на Мапиак Маркетинг ООД

ХИТ ХИПЕРМАРКЕТ ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Семейна фирма с ясна структура и йерархия. Задачата ни е да мислим за нуждите на нашите клиенти, а стремежът да отговорим на тях се подразбира от само себе си. Не възприемаме желанията на клиентите като тежест, техните рекламациите за нас не са злонамереност, а шанс да намерим оптималните решения. Почти нищо не приемаме за съвършено, така че да не може да бъде направено още по-добро. Малко по-опростено, по-бързо, по-интелигентно или дори напълно различно. Нашите служителите разполагат със свободата да представят своите идеи за подобрение на услугите, които предлагаме. Да надскочим самите себе си е наша основна цел и съществена част от нашето развитие.

Вижте свободните позиции на ХИТ ХИПЕРМАРКЕТ ЕООД

Мания Тийм АД

ТОП работодатели на седмицата

Търговската марка Мания стартира през 1996 г. в гр. Варна. Компанията развива три основни дейности – събиране, сортиране и търговия. Разполага с голяма производствена база със собствена сортировъчна линия. Гордеем се с нашия екип, защото той е изграден от професионалисти с опит в търговията с дрехи, профилирани компетенции и с отношение към модата. Онова, което ни обединява, е позитивното мислене и желание непрестанно да се учим и усъвършенстваме. Подхождаме с професионализъм към всяко начинание и ценим работата в екип. Именно нашите ценности са в основата на успеха на Мания.

Вижте свободните позиции на Мания Тийм АД

Plus500BG EOOD

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е част от Plus500 group – световна софтуерна фирма, която управлява и развива онлайн плагформи за търговия. Основата е през 2008 г., а е регистрирана на Лондонската борса през 2013-а. Към момента в България разполага със 150 висококвалифицирани специалисти. Търсим „играчи”, които са умни, любознателни и самоуправляващи се и които желаят да са част от продукт с милиони потребители от цял свят.

Вижте свободните позиции на Plus500BG EOOD

Карлсберг България АД

ТОП работодатели на седмицата

Колекция от прекрасни марки, прекрасни моменти и най-важното - прекрасни хора. Но Карлсберг Груп има също и неповторима индивидуалност. Произхождайки от мотото ни “Semper Ardens” (Винаги с плам в сърцата), ние никога не се примиряваме, а непрестанно се стремим към все повече и все по-добро. Заедно сме по-силни, защото споделяме най-добрите практики, идеи и своите успехи. Ние имаме много имена, но едно кредо. Със смелостта да рискуваме и да предизвикваме, ние непрекъснато повдигаме нивото, на което се намираме. Ние не просто произвеждаме изключителна бира. Ние създаваме по-добро бъдеще – за нашите клиенти и потребители, нашите общности и нашите служители.

Вижте свободните позиции на Карлсберг България АД

Halfbrick Studios

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е основана през 2001 г. и е сред големите австралийски компании за разработване на игри. Започва с разработването на GBA, DS и PSP и успява да разшири портфолиото си с множество успешни платформи. Halfbrick е тук, за да останете с неговите иновативни заглавия.

Вижте свободните позиции на Halfbrick Studios

Трансметрикс АД

ТОП работодатели на седмицата

Компания, която спокойно може да се каже, че драматично промени транспорта на карго услуги чрез оптимизиране на капацитета. Това е индустрия, чийто годишен оборот е над 2 трилиона евро. В същото време тя е доста неефективна – едни от четири камиона, които виждате на пътя е празен. За да реши този проблем Трансметрикс, разработи софтуер специално за транспортната индустрия. Той има за цел да предложи оптималния транспортен план. Трансметрикс разботи с водещи в световен мащаб логистични компании. Разполага с богат опит в областта на товарната индустрия и дълбоки технически познания за изграждането на масивни решения за обработка на данни.

Вижте свободните позиции на Трансметрикс АД

Региоком ГмбХ клон България

ТОП работодатели на седмицата

Regiocom e една от водещите компании в Европа, които доставят услуги на предприятия в сферата на енергоснабдяването, осигурявайки IT-системи, техническа поддръжка и клиентско обслужване. Основана в Магдебург през 1996 г., днес във фирмата работят повече от 5500 служители в Магдебург , Берлин, Хале, Залцведел, Кайзерслаутерн и Вайнгартен и други. Нашият сървис център в град Варна и Русе е специализиран в телефонно и писмено обслужване на клиенти на различни доставчици на енергия. От 2012 година тук при нас работят мотивирани и квалифицирани служители, благодарение на чиито постигнати успехи и висока клиентска оценка, е факт постоянното разширяване на нашите филиали. През април 2017 г. отвори врати и нашият нов модерен офис в София. 150 работни места очакват своите служители в сферата на телекомуникациите и информационните технологии. Добре дошли и в най-новия ни офис във Велико Търново!

Вижте свободните позиции на Региоком ГмбХ клон България



Свързани новини