9 Февруари, 2018 13:37 9 645

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • обяви-
  • работа
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Компании в производствения сектор от хранително вкусовата промишленост, производството и отбранителната сфера са сред компаниите, които през тази седмица търсят своите служители. Част от тях са представителства на чуждестранни фирми, а други са изцяло български.

Дион Инженеринг ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е създадена през 1997 г. с дейност производство на яйчен прах и пастьоризиран яйчен меланж. Произвежда около 1500 тона пастьоризиран яйчен меланж и 1000 тона яйчен прах годишно. Основана е като инженерингова компания с дейност проектиране, производство, доставка, инсталиране и пускане на оборудване за пастьоризация и изсушаване на яйца, мляко, сок и други в хранително-вкусовата промишленост. Нашето голямо предимство е, че клиентът може да дойде при нас и да видим как работи нашето оборудване и да споделим с него нашият опит. В ДИОН ООД., компанията-майка на ДИОН ИНЖЕНЕРИНГ, имаме над 20 години опит в производството, които с радост ще споделяме с Вас. По ваша преценка ще ви предоставим обиколка на нашите съоръжения, ще обясним подробно как работят машините и ще отговорим на всички останали въпроси, които може да имате.

Вижте свободните позиции на Дион Инженеринг ООД

МАРС АРМОР ООД

ТОП работодатели на седмицата

АРС Армор е българска иновативна фирма, специализирана в производството на средства за балистична защита и бронежилетки за защита от куршуми, осколки и хладно оръжие. Фирмата е популярна на вътрешния и международния пазар като компания, използваща съвременни решения в областта на балистичната защита. Продължителните научни изследвания на влиянието на високо и ниско скоростни куршуми върху различните материали ни позволява да произвеждаме и предлагаме на нашите клиенти олекотени средства за индивидуална балистична защита и защита от хладно оръжие. МАРС Армор е съвременна частна фирма, в която производствените процеси са интегрирани и контролирани с модерни компютърни системи. CAD-CAM процесите са широко използвани в производството на противокуршумни жилетки, които са предназначени да защитават и покриват възможно най-голяма площ от тялото като осигуряват пълно покритие на торса, включвайки рамене, врат и слабини. Има възможност и за повишаване на нивото на защита чрез балистични панели и бронеплочи.

Вижте свободните позиции на МАРС АРМОР ООД

Amplio Tender Services BG LTD

ТОП работодатели на седмицата

Печеливша цена е независим анализ върху вашата оферта, през очите на вашия клиент. Печеливша цена използва Разучаване на Конкуренцията за да позиционира вашата оферта, спрямо тези на вашите конкуренти, така че да имате най-голяма вероятност за успех. Проучванията показват, че повечето екипи, отговорни за оферирането се надпреварват за да удовлетворят вътрешните критерии на този процес. Много екипи не успяват да се вместят във времето за да направят подробен анализ на конкурентите и на други външни фактори. Амплио ще се погрижи за необходимия ви анализ на външната среда, предлагайки Печеливша цена като услуга. Вие ще получите специален анализатор, който ще ви помогне да направите решения, обосновани на реални доказателства, в най-тежките и стресиращи моменти от оферирането. Ние имаме опит с предоставянето на помощ за печеленето на сделки за милиарди лири стерлинги с нашите клиенти и бихме желали да направим същото за вас.

Вижте свободните позиции на Amplio Tender Services BG LTD

СиТийм ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компания създадена по един от най-успешните бизнес модели в областта на управления и развитие на човешките ресурси в България, който съчетава едни от най-добрите международни практики, спецификите на местния пазар и познаване на цялостния процес при управлението на човешкия капитал. Нашият екип е съставен от висококвалифицирани експерти с дългогодишен опит в областта на: подбор на персонал, обучение и развитие на таланти, анализ на личностен профил, проучване на възнагражденията и стимулите, обработка на възнаграждения и администриране на персонал.

Вижте свободните позиции на СиТийм ЕООД

Нюанс БГ АД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е съвместно дружество на The Nuance Group AG и „Бългериан Еъруейз Груп“ ЕАД. От началото на 2013 г. оперира в България с безмитни магазини за продажба на парфюмерия, козметика, алкохол, тютюневи изделия, сладки изделия и модни аксесоари в терминалите на международните летища Варна и Бургас. Служителите на "Нюанс БГ" АД са част от голямото семейство на Dufry - около 29000 служители от повече от 70 националности, живеещи в духа на Dufry всеки ден. Те превръщат идеите ни в реалност и създават най-иновативната и най-успешната travel retail компания в света. Всеки един от тях ежедневно допринася за успеха на компанията. Програмите ни за кариерно развитие предоставят възможности на всеки наш служител, чрез резултатите от своята работа да осъществи желанията и амбициите си за кариерно развитие в компанията, подкрепени от неговите опит, знания и умения.

Вижте свободните позиции на Нюанс БГ АД

АЛТЕХ ДИЗАЙН ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Основната цел на компанията е създаването на стил, лукс и комфорт за нашите клиенти. Изграждаме уникални интериорни решения за дома, офиса, хотела, ресторанта, бутика или изложението. Ние избягваме шаблоните, ползваме най-съвременните тенденции в областта на интериорния дизайн и архитектура. Независимо от това дали създаваме индивидуални цялостни проекти или работим по конкретни елементи от интериора: врати, отделни мебели, декоративни прегради, секции и тн., ние винаги ползваме най-добрите материали и технологии.

Вижте свободните позиции на АЛТЕХ ДИЗАЙН ЕООД

Корект Комерс 78 ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е създадена през есента на 2008 г. в град Варна и стартира своя бизнес с предмет на дейност внос и дистрибуция на автобояджийски продукти. За много кратък период от време фирмата успява да спечели доверието и симпатиите на своите партньори, разширявайки своята дистрибуторска мрежа и разпростирайки се на територията на цялата страна. Днес компанията е изградена от млади, амбициозни и мотивирани професионалисти, които високо ценят и с радост откликват на нуждите на своите партньори във всяка точка на България. Към момента компанията официално представлява за територията на Република България и успешно си партнира с водещи и доказани лидери, производители в сферата на авторепаратурата от световен мащаб, сред които са: ICR SPRINT - Italy, KAPCI–Egypt, Devilbiss - England и т.н.

Вижте свободните позиции на Корект Комерс 78 ООД

Промеханика ООД

ТОП работодатели на седмицата

Българска частна компания, която е специализирана в механичната стругова и фрезова обработка. Ние сме надежден и отговорен системен доставчик от Източна Европа, притежаващ богат опит и Know How в производството, както на стандартни така и на сложни стругови и фрезови детайли и компоненти. Промеханика е Вашият партньор в областта на прецизната механична обработка на стругови и фрезови детайли. В широкия спектър на предлагани услуги ние се позиционираме като системен доставчик – от струговане, фрезоване, през термообработка и повърхностни покрития до монтаж на цялостни възли и функционални групи. Фирмата е създадена през 1990 год. в България. Модерната ни производствена база се намира в град Казанлък на площ от 18.000 кв. м. Производственото ни хале е с 1200 кв. м. машинна площ. Технологичният ни патньор е Mazak. Машинният ни парк се състои изцяло от последно поколение обработващи машини Mazak. Средната възраст на машините ни е 3 години. Интензивните инвестиции всяка година в ново оборудване са един от основните ни принципи на работа. За разлика от други фирми в България ние изграждаме кадри и държим на тях. Персоналът ни има възможността да работи при западноевропейски условия на работа, в цялостно климатизирана среда и при всички удобства да разгърне потенциала си. Наша основна цел е дългосрочното развитие и изграждане на квалифициран, мотивиран и отговорен екип от специалисти.

Вижте свободните позиции на Промеханика ООД

Текспорт БГ ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е производител на висококачествено функционално облекло в областта на противопожарната охрана. През последните години фирмата, която е представител на австрийски лидер в сектора, е успяла да разшири дейността си, далеч извън европейските граници. Силен растеж, огромно желание за иновации и най-високи стандарти за качество характеризират философията на компанията.

Вижте свободните позиции на Текспорт БГ ЕООД



Свързани новини