15 Февруари, 2018 20:11 7 386

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • обяви-
  • работа
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

IT специалисти, както и такива в сферата на туризма са служителите, които търсят утвърдени компании. Също така все повече фирми се доверяват на агенциите за подбор на персонала. Там работят утвърдени специалисти, които успяват да подберат най-добрият кандидат за дадена позиция.

Аладин Фуудс ООД

ТОП работодатели на седмицата

С 34 обекта в цялата страна и над 900 служители Aladin Foods е най-динамично развиващата се българска верига за Street food. Основната ни мисия е да предложим на клиентите си вкусна и прясна храна, да сме отговорни към обществото и да растем заедно със служителите си.

Качеството и високият стандарт са гарантирани благодарение на собственото ни производство и дистрибуция, които задоволяват нуждите не само на нашите заведения, но и на външните ни клиенти в цялата страна.

Вижте свободните позиции на Аладин Фуудс ООД

Bulwork First IT/ ITES Recruitment Agency

ТОП работодатели на седмицата

Първата IT/BPO агенция за подбор на персонала. Създадена е през 2000 г. Основната й задача е набирането на специалисти за различни софтуерни и хардуерни компании, кол центрове и такива за техническа поддръжка, IT отделни на компании от различни сфери на дейност. Компанията работи както с големи и утвърдени фирми, така и с по-малки, а също и с такива, които сега започват своята дейност. Използва различни канали и иновативни подходи за подбор на персонала. Компанията е в състояние да отговори на очакванията на клиентите си и кандидати като предлага услуги от най-високо ниво.

Вижте свободните позиции на Bulwork First IT/ ITES Recruitment Agency

Ти Ейч Консултинг ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е създадена през 2005 г. Вече 12 години нашата мисия е да предоставяме услуги с най-доброто качество в сферата на озеленяването; да създадем най-добрият дизайн съобразен с околната среда; да изградим ландшафт, който ще се запази с години напред; и не на последно място, да поддържаме зелените площи, така че те да запазят своите естетически и природни дадености в отлично състояние. Нашата основна цел е да докажем на все повече клиенти, че ландшафта е ключовият елемент, който осигурява визуален ефект, природо-съобразност, функционалност и най-вече стойност на всяка една площ, независимо от това дали тя е интериорна или екстериорна, общинска или частна, промишлена или рекреационна.

Вижте свободните позиции на Ти Ейч Консултинг ЕООД

МОНТЕКРИСТО РИТЕЙЛ БГ ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Мултибранд компания, представител за България на три популярни модни марки: KENVELO – марката, предлагаща младежки облекла и аксесоари в ежедневен и спортно-елегантен стил, която повече от 25 години е на световния пазар, а от 2006 г. е една от любимите модни марки на младите хора и в България. LEE COOPER – легендарният производител на деним с над стогодишна история, емблема на Британския рок и символ на качество, практичност и стил. Бранд, представен в над 70 страни по света, произвеждащ над пет милиона чифта дънки годишно. TIMEOUT – модната марка, създадена в Калифорния и носеща духа на най-слънчевия и лазурен американски щат. Ориентирана към младите и активни хора, търсещи ефектния стил, комфорта и перфектното качество за ежедневието и за свободното си време, днес марката има своите почитатели в Америка, Европа и Азия.

Вижте свободните позиции на МОНТЕКРИСТО РИТЕЙЛ БГ ЕООД

ManpowerGroup s.r.o.

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е световен лидер в подбор на персонала. Осигурява гъвкавостта на бизнеса като предлага непрекъснато решения свързани с подбор на персонала.

Вижте свободните позиции на ManpowerGroup s.r.o.

Глобъл Шипинг и Туризъм България ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е създадена в началото на 2008 г. Работи в съответствие с разпоредбите и законите на българската Агенция по заетостта и морската администрация. Като администратор на лични данни гарантираме, че всички данни на кандидатите ще останат поверителни и ще бъдат използвани само за целите за наемане на работа.

Вижте свободните позиции на Глобъл Шипинг и Туризъм България ЕООД

Агура енд Ко ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Гордеем се, че успяхме да изградим своята идентичност и вече 15 години печелим доверието на клиенти, поддържайки висококачествени услуги в областта на рекламата и автокозметиката. Ние превръщаме работата в удоволствие.

Вижте свободните позиции на Агура енд Ко ЕООД

Top Skills Recruitment Ltd.

ТОП работодатели на седмицата

Българска агенция за подбор на персонал, създадена от професионалисти с дългогодишен опит в аутсорсинга и IT сектора. Нашата мисия е да открием най-доброто в нашите кандидати, за да получат най-желаната от тях работа и в същото време да предоставяме висококачествени услуги на нашите клиенти. Специализирана е в намирането на многоезични таланти от Европа и други континенти за нашите глобални клиенти в редица сектори като: аутсорсинг , IT, финанси, продажби, маркетинг и др. Нашите “Top Skills” консултанти говорят поне един основен европейски език заедно с английския. Опитът и постиженията ни в привличането на таланти е с доказан успех пред нашите клиенти. Офисите ни се намират в София и Благоевград - стратегически локации, чрез които се свързваме с нашите партньори, клиенти и кандидати на местно и международно ниво.

Вижте свободните позиции на Top Skills Recruitment Ltd.

Мания Тийм АД

ТОП работодатели на седмицата

Търговската марка Мания стартира през 1996 г. в гр. Варна. Компанията развива три основни дейности – събиране, сортиране и търговия. Разполага с голяма производствена база със собствена сортировъчна линия. Гордеем се с нашия екип, защото той е изграден от професионалисти с опит в търговията с дрехи, профилирани компетенции и с отношение към модата. Онова, което ни обединява, е позитивното мислене и желание непрестанно да се учим и усъвършенстваме. Подхождаме с професионализъм към всяко начинание и ценим работата в екип. Именно нашите ценности са в основата на успеха на Мания.

Вижте свободните позиции на Мания Тийм АД

Техномаркет България АД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е създадена и оперира на българския пазар от 1992 г. Има над 50 магазина на територията на България. Основен приоритет е да отговаряме винаги на потребителското търсене като предоставим на клиентите си богат асортимент от продукти, отговарящи на най-новите технологични достижения с гарантирано качество и конкурентни пазарни цени. Към момента във фирмата в България работят над 1000 човека. Вярваме, че зад успеха на фирмата стои техният професионализъм и отдаденост, техният интерес към технологиите и екипна работа. Компанията предлага съвременни условия на труд, школа за бъдещата им професионална кариера, система за обективна оценка на индивидуалните и колективните постижения, възможност за реализация и кариерно развитие, спокойствие и сигурност.

Вижте свободните позиции на Техномаркет България АД

Thomas Cook Service AG

ТОП работодатели на седмицата

Най-известната в света компания за пътувания. Започва дейността си през далечната 1841 г. Целта й е да бъде любимата компания на клиенти, персонал и акционери. Мисията й е да се развива като предоставя висококачествени и отлични ваканционни изживявания, които ще привлекат все по-лоялни клиенти.

Вижте свободните позиции на Thomas Cook Service AG

BUCHANAN TECHNOLOGIES EUROPE EAD

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е основана през 1988 г. Тя е част от корпорация, която предоставя технологични услуги и помага на клиентите си да се ориентират успешно в промените, които настъпват в корпоративните технологии вече над 30 години. Целта на компанията е да работи в тясно сътрудничество със совите клиенти, чрез предоставянето на стратегически IT услуги, които подпомагат достигането на бизнес целите на фирмите. На първо място се поставя човешкият фактор, а на второ – технологиите. Компанията търси както начинаещи, така и вече утвърдени специалисти в областта на информационните технологии.

Вижте свободните позиции на BUCHANAN TECHNOLOGIES EUROPE EAD



Свързани новини