Last news in Fakti

9 Март, 2018 09:21 11 544

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмицата - 1

Служители в компютърната и производствената сфери са сред тазседмичните работодатели, които търсят свои нови служители. Част от тях са доста добре познати на българския пазар, а други тепърва започват да развиват своята дейност.

Plesio Computers EAD

ТОП работодатели на седмицата

Плесио Компютърс е международна компания с 40-годишна история и лидер на пазара на ИТ продукти и офис консумативи с централа Атина, Гърция. Фирмата е 8 поредни години сред 500-те най-бързо развиващите се компании в Европа (Europe 500), измежду 200-те най-големи асемблатори на компютри в Европа, а също и сред 100-те най-големи доставчици на офис продукти в световен мащаб. В Плесио функционира специализиран B2B отдел за персонално обслужване на корпоративни клиенти. Екип от поне двама професионалисти работи с всеки клиент – call center оператор и търговски консултант, които оказват съдействие, както при избора на офис оборудване и консумативи, така и при необходимост от услуги по инсталация и техническа поддръжка за офис техника.

Вижте свободните позиции на Plesio Computers EAD

Пи Ен Системс ООД

ТОП работодатели на седмицата

Специализирана компания в монтаж на огради, козирки, врати, дограми, парапети, фасадни обшивки и други изделия от алуминий, стомана и пластмаса. Компанията предлага дългосрочен договор, добра стартова заплата. За повечето позиции е предвидено обучение.

Вижте свободните позиции Пи Ен Системс ООД

Дъ Ривър ООД

ТОП работодатели на седмицата

The River Complex е концептуален плажен комплекс, който стартира на 2 етапа и се намира на брега на река Дунав в град Козлодуй, за да служи като място, където клиенти от северозападния регйон, София и чужбина, могат да се насладят на прекрасен дунавски плаж и културен опит, потапяйки се в неангажиращата - понякога спокойна, понякога динамична атмосфера на The River Complex!

Вижте свободните позиции Дъ Ривър ООД

ЗММ НОВА ЗАГОРА АД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е създадена през 1970 г. Дружеството разполага с дългогодишен опит в производството на детайли и възли за металорежещи машини. Богатата продуктова листа включва собствени разработки с приложение в дървообработващата промишленост, селското стопанство и машиностроенето. Наличието на високопроизводителни активи позволява изготвяне на изделия по документация на клиента. ЗММ Нова Загора АД е водещ производител на стружкови транспортьори за различни видове стругови машини и центри, характеризиращи се с надеждна работа и възможност за централизирано управление от машината или индивидуално такова.

Вижте свободните позиции ЗММ НОВА ЗАГОРА АД

ЕТЕМ БЪЛГАРИЯ ЕАД

ТОП работодатели на седмицата

Основана през 1971 г., компанията заема бързо лидерските позиции в областта на алуминиевата екструзия и е сред най-обещаващите компании в Югоизточна Европа. Това е първата компания, която напълно интегрира процеса на проектиране и производство на архитектурни системи и алуминиеви профили за промишлени приложения в Гърция. ЕТЕМ притежава силни позиции в Югоизточна Европа и се стреми постоянно към пазарни възможности за навлизане и установяване в повече страни. Екипът от професионалисти в ЕТЕМ предлага голям набор от услуги на клиентите, съобразно техните индивидуални нужди– от обучение и техническа помощ на строители и монтажници на дограма за прозорци и врати до цялостна подкрепа през различните етапи по изпълнението на даден проект.

Вижте свободните позиции ЕТЕМ БЪЛГАРИЯ ЕАД

Веко Пауър България ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията развива онлайн търговия чрез нашият сайт, където предлагаме стоки за градината и дома. В нашият каталог ще намерите градински стоки с марка Primaterra - оранжерии, беседки, пейки и други. Печки с марка Canada - Канадско качество за пръв път достъпно в България.

Апарати за дестилация с марка Казанджия - за всеки който иска да направи качествен продукт в домашни условия.

Вижте свободните позиции Веко Пауър България ООД

ДФ България ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е дъщерна фирма на DF – Dillinger Fabrik gelochter Bleche GmbH – един от водещите производители на перфорирана ламарина в Европа. От 1895 г. фирмата успешно развива своята дейност в производството и преработката на перфорирани материали. Заедно с още 7 фирми ДФ България е част от групата DF, която освен четирите производствени бази в Германия, Холандия, Белгия и България има представителства в повечето европейски страни. Със своите към момента 65 служители и модерен машинен парк в гр. Драгоман фирма DF България произвежда тръби от перфорирана ламарина, щанцовани и пресовани детайли и заваръчни продукти по германски стандарт. За да се постигнат оптимални резултати във фирмената група DF, всички фирми работят в тясна връзка помежду си по отношение на търговските и производствени въпроси.

Вижте свободните позиции ДФ България ЕООД

DANKERS INTERNATIONAL B.V.

ТОП работодатели на седмицата

Със своя многогодишен и иновативен опит компанията е надежден партньор в областта на строителството, както на национално, така и на международно ниво. Придава се особено важно значение на качеството и устойчивостта.

Вижте свободните позиции DANKERS INTERNATIONAL B.V.

КОКЕЛ БЪЛГАРИЯ ЕАД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е регистрирана в България през 2007 г. със 100% участие на френски капитали. Основната дейност на фирмата е международен превоз на товари. Разполагаме с 20 броя композиции – влекачи и полуремаркета. Обслужваме част от клиентската база на фирмата – майка в страните от Европейския съюз.

Вижте свободните позиции КОКЕЛ БЪЛГАРИЯ ЕАД

Партнърс ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е създадена през 1997 г. и от тогава е оторизиран дистрибутор на 3М за външна рекламна графика за България. През годините сме се специализирали в предлагането на богато разнообразие от продукти за рекламна графика, като фолио, алуминиеви профили за табели, плексиглас, ПВЦ, пластмасови плоскости, светодиоди и много други. Високото качество и лекотата им при употреба е задължително, за да попаднат в нашето портфолио. Най-представителните продукти са фолиото и винилите на 3М. Имаме огромно разнообразие – промоционално фолио, фолио за общо предназначение, за светещи табели, за витражи, за дигитален печат и т.н. Имаме магазини в трите най-големи града на България – София, Пловдив и Варна. В тях работи екип от млади, квалифицирани и силно мотивирани специалисти, преминали обучения за всички материали, които предлагаме. Обслужваме клиенти от цялата страна. Осигуряваме техническа подръжка на място при нашите клиенти, включително и със специалисти на 3М от чужбина.

Вижте свободните позиции Партнърс ООД

Емили Геймс ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията отваря първата си игрална зала NERON през 2013 година и вече пет години радва своите клиенти. Мисията на верига Игрални зали NERON е да осигури богато игрално оборудване, добри условия за игра и безупречно обслужване, за да може всеки един клиент да се наслади на играта.

Вижте свободните позиции Емили Геймс ЕООД

Интер Карс България ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Inter Cars е една от водещите Европейски компании за дистрибуция на резервни части за леки и товарни автомобили. Компанията предлага широк диапазон от продукти от над 500 доставчика, oсигурявайки пълно покритие на всички пазарни сегменти, свързани с поддръжката и ремонта на автомобили. Inter Cars разполага с мрежа от клонове в Централна и Източна Европа, предлагащи пълна гама от продукти и разнообразни услуги за професионални и клиенти. Разрастването на компанията доведе до създаването през 2011 на 100% дъщерно дружество - Интер Карс България. Опитът, който имаме в чужбина, е ценен и важен, но успехът ни в България до момента и за в бъдеще се гради от хората тук.

Вижте свободните позиции Интер Карс България ЕООД



Свързани новини