Last news in Fakti

29 Март, 2018 11:07 2 340 0

Здравословна вода на изложението Вода София 2018

  • иец-
  • изложение-
  • вода

Технологиите за пречистване събират водния сектор до 29 март в Интер Експо Център

Здравословна вода на изложението Вода София 2018 - 1

Консумирането на чиста вода е от основно значение за здравето ни. Съзнавайки това, често си задаваме въпроса, коя вода е подходяща за пиене. До 29 март единственото изложение в България, посветено на водния сектор Вода София, ни предлага в столичния Интер Експо Център многообразие от методи за пречистване на водата.

Сред предложенията, които изложителите ни дават е Kangen Water, получена чрез използване на апарат, премахващ замърсителите и бактериите. Водата от апарата, която е годна за ежедневно ползване, компенсира киселинната среда в организма. Предложения и идеи за консумиране ни дава и фирма Аквафор. Системи за свръхчисти води ни предлага Никол-Н, която винаги е поставяла като акцент в дейността си водата за битови нужди.

Изложение Вода София 2018 предлага на присъстващите богат списък от съпътстващи събития. Сред тях са семинари и фирмени презентации; през първите дни на изложението се проведе и 10-ата международна конференция Булаква на тема „Инвестиционни предизвикателства пред водния сектор - иновативни решения и финансови стратегии“, организирана от Българската асоциация по водите (БАВ).

Още идеи за пречистване....

Във Вода София 2018 фирма Zepter се включва с презентация, засягаща въпроса за системите за пречистване на вода. На щанда на Trojan Technologies присъстващите откриват UV системи за пречистване от химикали. Изложението предлага възможност да се запознаем и с надеждните уреди за измерване на показателите на водата. Ново поколение оптичен сензор на компанията Mettler Toledoулеснява измерването на разтворения кислород. А чрез модерни филтри и филтриращи системи пречистването на водата е лесно, евтино и енергийно ефективно.

Широката палитра от системи за пречистване на питейни и отпадъчни води можем да проследим на изложение Вода София до 29 март. Вратите на форума са отворени за посетители до 17.00 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА