31 Май, 2018 15:13 1 786 0

Специалистите и съвременните технологии се събират на изложение COPIS 2018

  • иец-
  • изложение-
  • печат-
  • copis

Единственото изложение за печат и реклама в България ще разгърне потенциала си от 2 до 4 октомври си в три зали на Интер Експо Център

Специалистите и съвременните технологии се събират на изложение COPIS 2018 - 1

За сферата на печатните и рекламните комуникации периодът от 2 до 4 октомври ще бъде най-важният за 2018 г. В Интер Експо Център за 7-и път ще се проведе COPIS – единственото изложение за печат и реклама в България. В присъствието на едни от най-успешните компании в бранша събитието ще надхвърли всички свои мащаби досега. Обстановката е по-внушителна от всякога, защото COPIS 2018 ще се проведе паралелно с първото издание на ТМТ Експо – изложението за текстил, машини и технологии.

„Поради големия интерес за участие в COPIS отворихме още една, трета, изложбена зала“, отбелязват организаторите. И през тази година форумът ще бъде пресечна точка за бранша, платформа за разширяване на бизнеса, почва за посяване на идеи и територия за представяне на най-модерните технологии. Последното издание бе белязано от 35% ръст в посещението. „Форумът е показател за динамиката в сектора“, коментираха през 2017 г. присъстващите.

С основно значение за Югоизточна Европа

Изпълвайки изложбените зали на Интер Експо Център с цветове и високотехнологични идеи, COPIS е определян като основен форум за Югоизточна Европа. Причината – ежегодно той дава възможност на експерти, компании и лидери в бранша да създават контакти и да изграждат визии за развитието на производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама.

И през 2018 г. събитието ще илюстрира последните технологични достижения при печата, дигитализацията и управлението на процесите в графичната индустрия, интегрирането на дигиталния печат в маркетинговия микс, новите възможности, които предоставят AR и VR технологиите за рекламистите, и други.

ТМТ Експо – за първи път!

Влиянието на дигиталния печат в текстилната индустрия намира най-естественото си място в ТМТ Експо – изложението, посветено на материалите и технологиите в този бранш. Мащабното събитие, което е с първостепенно значение за сектора, ще се проведе от 2 до 4 октомври паралелно с COPIS. Симбиозата между двете събития, които ще заемат обща площ от 10 000 кв.м, е предпоставка за създаване на професионална атмосфера от най-високо ниво.

Допълнителна информация за COPIS 2018 ще откриете на copi-s.bg, а всичко за ТМТ Експо ще намерите на tmtexpo.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА