14 Юни, 2018 17:56 5 505

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • обяви-
  • работа

Транспортните компании, които се занимават със спедиция продължават да изпитват недостиг на кадри. Активна дейност се наблюдава и сред компаниите, които извършват подбор на персонала. Много кандидати разчитат именно на техния професионализъм, за да започнат успешна кариера.

ТРАНС ЕКСПРЕС ЕООД

Международна логистична компания, създадена през 1991 г. от утвърдени професионалисти в областта на международната спедиция. Извършва железопътен транспорт, ко-модален транспорт, автомобилен транспорт, контейнерен транспорт и складиране. С нашия дългогодишен професионален опит и знания в областта на железопътен транспорт, международната спедиция и логистика сме в готовност да предоставим най-оптималните и своевременни индивидуални решения за нуждите на нашите местни и чуждестранни клиенти и бизнес - партньори.

Вижте свободните позиции на ТРАНС ЕКСПРЕС ЕООД

RaySat Bulgaria Ltd.

Компанията предлага широка гама възможности за кариера, независимо дали става дума за млад служител, който сега започва своя професионален път или за служител с дългогодишен опит. Вече три десетилетия компанията е сред лидерите в областта си, като насърчава иновациите и мислите абстрактно. Сред петте причини кандидатите да се присъдеинят към компанията са: иновативния дух, предизвикателствата и стимулиращата среда на работа, възможност за изграждане на кариера.

Вижте свободните позиции на RaySat Bulgaria Ltd.

Фулда България ООД

Компанията е създадена през 1995 г. с основна дейност внос и дистрибуция на автомобилни гуми, джанти, авточасти и автосервизна дейност. През 1997 г. е открит първият собствен сервиз с името MOTOEXPERT. В момента е изградена верига от 20 сервиза в цялата страна, включително представителства на Renault - Dacia в гр. Стара Загора, Renault – Dacia и Citroen в гр. Хасково, и Citroen в гр. Бургас. През 2000 г. дружеството започва внос и дистрибуция на автомобилни джанти – стоманени и алуминиеви, а през 2004 г. и на акумулатори. През 2007 г. търговският отдел е преобразуван в самостоятелна фирма Фулда България Трейдинг ЕООД. Изградени са пет склада за дистрибуция и търговия на едро в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас. Продуктовото портфолио на Холдинга е изключително богато, като обхваща широка гама леки, лекотоварни, 4х4/ SUV, товарни и специални гуми, алуминиеви, стоманени и специални хибридни джанти, стартерни батерии, автомобилни и промишлени масла, голямо разнообразие от авточасти, аксесоари и консумативи, както и леки автомобили от марките Renault – Dacia и Citroen. През 2014 г. собствената верига на компанията Мотоексперт се присъединява към веригата VIANOR и сега Холдингът разполага с най-голямата сервизна мрежа в България – 63 сервиза. Екипът на Фулда България Холдинг се състои от над 250 квалифицирани и мотивирани професионалисти.

Вижте свободните позиции на Фулда България ООД

Уран Компани ООД

Мултинационален IT екип, в който работят специалисти от САЩ, България и Украйна. Всеки от тях има над 10-годишен опит в областта на софтуерното инженерство и бизнес анализите.

Вижте свободните позиции на Уран Компани ООД

Стела Марис ЕООД

Ваканционен клуб “Стела Марис Апартментс” е разположен върху един от най-високите хълмове в Синеморец, отстоящ на 150 м от известния плаж „Бутамята”. От ваканционния клуб се откриват красиви гледки към морето и гората. В средата на комплекса има плувен басейн с тераси за слънчеви бани около него и кът за игра на децата. Клубът има собствени магазини за плажни принадлежности и стоки от първа необходимост, ресторант за закуска, обяд и вечеря, дневен бар и бар до басейна. Ваканционен клуб “Стела Марис Апартментс” се състои от 5 отделни жилищни сгради с общо 77 (3 студиа, 37 едностайни и 37 двустайни) напълно завършени луксозни апартамента. Комплексът разполага със собствен електротрансформатор, свързан с националната електропреносна мрежа, собствена помпена станция за отпадните води, собствена връзка към местния водопровод, свързан към местната канализационна инфраструктура, вътрешна пешеходна зона, озеленено дворно пространство, осветление на басейна, уникален архитектурен дизайн, и др.

Вижте свободните позиции на Стела Марис ЕООД

МЕГА инженеринг ООД

Компанията е специализирана в областите: проектиране; разработка; внедряване; поддръжка (сервиз); комплексен инженеринг на средства и системи за автоматизация. От създаването си през 1993 г. фирмата непрекъснато се развива и прилага най-новите постижения в областта на електрониката, микропроцесорната техника и автоматизацията.

Системите за автоматизация, внедрени от фирмата, са съобразени с европейските норми и изискванията, свързани с прилагането на стандартите на Добра производствена практика “GMP”. МЕГА инженеринг предоставя техническо решение съгласно Наредба 3 на Агенция Митници за измерване на акцизни стоки. Фирмата е системен интегратор, който изгражда системи за контрол на измервателните уреди – СКИУ.

Вижте свободните позиции на МЕГА Инженеринг ООД

Прима Интелект ЕООД

От 1996 г. в счетоводна къща „Прима Интелект” извършваме услуги, съобразени с най–новите изисквания на нормативната база, уреждаща съответната стопанска дейност и с всички изисквания от областта на счетоводство, данъци и осигуряване.

Имаме опит в много сфери на стопанския живот – производство, външна и вътрешна търговия, ресторантьорство, туризъм, транспорт, строителство, реклама, информационни услуги, консултантски услуги, сдружения с идеална цел (фондации, асоциации), свободни професии.

Всички наши служители са с висше образование - магистърски степени в икономически специалности.

Вижте свободните позиции на Прима Интелект ЕООД

Линеа Трейдинг ЕООД

Ние обичаме живота. Вярваме, че той е най-висшата ценност за човечеството. Нашата работа е нашия принос към подобряването на човешкия живот и здраве. Ние обичаме професионализма. Убедени сме, че когато професионализмът на нашите лекари, стоматолози и фармацевти се съчетае с най-успешните научни открития и практически разработки, се постигат резултати, които „стърчат“ много над средния стандарт за медицинска услуга. Работим за този резултат. Ние обичаме партньорството. „Заедно“ е думата, която ни помага в трудностите. Ценим високо личните качества и предпочитания на всеки наш партньор и колега. Толерираме индивидуалността, защото тя е в основата на успеха. Ние обичаме качеството. Вярваме, че българските пациенти имат правото да получават продукти с перфектно качество, доставени от уважавани сред медицинските среди производители. Ние правим това. Работим с най-добрите производители – световно признати имена. Нищо по-малко от това не ни устройва. Ние обичаме почтеността. Нито едно състезание не си струва, ако се нарушават правилата на почтената игра. Спазването на етичните норми в работата ни с медицинските и фармацевтичните специалисти е абсолютен закон за нас.

Вижте свободните позиции на Линеа Трейдинг ЕООД

Tonel Bau GmbH

Tonel Bau GmbH е специализирана в изграждането на силнотокови и слаботокови мрежи, видеонаблюдение и пожароизвестяване.

Вижте свободните позиции на Tonel Bau GmbH



Свързани новини