Last news in Fakti

23 Август, 2018 10:11 1 993 0

Най-големият проблем на имигрантите в ОАЕ

  • работа-
  • проблем-
  • имигранти-
  • оае
Най-големият проблем на имигрантите в ОАЕ - 1

Независимо от високото средно месечно възнаграждение и липсата на подоходен данък до миналата година, болшинството от чужденците, които идват да работят в Обединените арабски емирства, трябва много да се постараят, за да могат да спестяват всеки месец част от заплатата си. Липсата на финансова дисциплина е сред най-големите проблеми, с които се сблъскват имигрантите в ОАЕ. Анализаторите на компанията Guardian Wealth Management са изчислили, че за пет години (средно по толкова време прекарва един имигрант в Емирствата) може да спести почти 90 000 USD.

Начинът на работа и живот в ОАЕ позволява на хората буквално „да развържат кесията, благодарение на което те често забравят да пестят пари. Но за постигане на целта, специалистите съветват работещите да започнат да пестят още със старта на работа, като сумата трябва да е между 20 и 30% от месечното възнаграждение. Това към днешна дата е напълно реализируемо като се има предвид, че през последната половин година цените и наемните нива на жилищата отчитат спад.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА