Last news in Fakti

24 Август, 2018 23:28 3 887 4

Приватизират „Четпром“ в Тетевен

  • четпром-
  • тетевен-
  • приватизация

Кметът на Тетевен Мадлена Бояджиева подписа договор за приватизацията на общинското предприятие "Четпром" ЕООД. Чрез приватизационната сделка 90% от капитала на дружеството се прехвърлят на фирма със седалище в Троян с управител Марин Радевски.

Решението за приватизацията на предприятието е било взето от Общинския съвет в Тетевен през 2016 г. В него е посочено да се запазят съществуващите работни места и предметът на дейност на предприятието и да се разкрият най-малко 250 нови работни места.

Според условията на договора за приватизация купувачът трябва да извърши инвестиции в дружеството в размер не по-малък от 1 180 000 лева без ДДС за срок от три години от придобиването на дружествените дялове. Те ще бъдат вложени в строително-монтажни дейности, за закупуване на високопроизводителни машини за производство на четки, както и за високотехнологични машини за шевно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДРЪН ДРЪН ДРЪН

    3 2 Отговор
    МОШЕННИЦИ И КРАДЦИ.
  • 2 гост

    3 1 Отговор
    Ееех поредният закрит завод хората да почват да си търсят нова работа
  • 3 Бай село

    3 2 Отговор
    ееее ще осигурим още тираджии и проститутки за европа...
  • 4 ПРИШЪЛЕЦ

    0 0 Отговор
    Странно ,
    Венци , а защо не си направи труда да напишеш, че съпругът на кметицата е от последните управители на Четром Тетевен ..
    Ах ти палавнико , колко ти платиха ?
    Е за такива като теб трябва да има да има по два каскета на калпак !!!