23 Ноември, 2018 14:30 1 890 0

Преференциални цени за участниците в изложение MachTech&InnoTech Expo 2019

  • иец-
  • изложение-
  • участие-
  • цени

От 15 до 18 април 2019г. в Интер Експо Център ще се проведе 11-ото издание на международния форум, който ще се разпростре на повече от 10 000 кв.м

Преференциални цени за участниците в изложение MachTech&InnoTech Expo 2019 - 1

Участниците в специализираното изложение, посветено на машините и технологиите в металообработката - MachTech&InnoTech Expo, могат да се възползват от преференциални цени за ранно записване. От възможността компаниите могат да се възползват до 10 декември, съобщават организаторите от Интер Експо Център.

През 2019 г. международното изложение ще отвори вратите си от 15 до 18 април. Тогава MachTech&InnoTech Expo ще събере в Интер Експо Център професионалистите за 11-и път. Последното издание предложи на общо над 4500 посетители продуктите и решенията на повече от 150 компании – директни изложители. В атмосферата на иновативността и високите технологии участие взеха фирми от България, Полша, Унгария, Румъния, Турция, Швеция, Италия и Китай; с колективно участие се включи Австрийското търговско посолство.

Създавайки професионална платформа за сектора в България и Югоизточна Европа, на изложението специализираната публика и компаниите се запознават с новостите в металообработката, лазерните технологии, машинното проектиране, индустриалната автоматизация, електроника и проектиране. И през 2019 г. ще бъдат демонстрирани системи за индустриална автоматизация, софтуер, 3D принтиране, електроника и роботика, проектиране и технологии за осъществяване на контрол. Представителите на компаниите отново ще имат възможността да присъстват на двустранните бизнес срещи.

Вече в четири зали

По всичко личи, че през 2019 г. MachTech&InnoTech Expo ще надмине предходното си издание. Заради бързорастящите мащаби на събитието и нарастващия интерес за посещение и участие от България и чужбина, изложението ще се проведе в четири изложбени зали – с една повече от последното издание. Общата изложбена площ през 2019 г. нараства до повече от 10 000 кв.м.

Според профила си 46% от изложителите на последното издание в MachTech са били от сферата на металорежещите и металообработващите машини, 24% - са участвали с индустриално оборудване и инструменти, 16% - с машини и технологии за заваряване. В InnoTech над 35% от изложителите са представили системи за индустриална автоматизация, от сферата на качествения контрол – 26%, а от профил „Електроника и роботика“ – 25%.

Бизнесът от страната и чужбина отново ще има възможност за създаване на професионални контакти и установяване на успешен бизнес. Това ще се случи на предстоящото изложение MachTech&InnoTech Expo– от 15 до 18 април 2019 г., в Интер Експо Център.

Всичко за MachTech&InnoTech Expo ще откриете на machtech.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА