19 Април, 2019 12:55 1 773 0

Научна конференция във фокуса на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2019

  • иец-
  • изложение-
  • конференция-
  • булмедика/булдентал

„От 2019 г. стартира новата тематика ДЕРМА & ЕСТЕТИКА“, информират организаторите

Научна конференция във фокуса на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2019 - 1

Професионална съпътстваща програма, изпълнена с конференции, форуми, презентации и демонстрации, поставящи множество актуални теми. Всичко това ни обещава тазгодишното издание на международните изложения БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ, които ще се проведат в Интер Експо Център от 15 до 17 май.

„Съсредоточавайки се върху иновативността, процесите от последно поколение и нуждата от обща професионална платформа, БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще съберат за 53-и път специалистите и водещите фирми от областта на медицината и денталната медицина. За първи път ще се проведе тематиката „ДЕРМА & ЕСТЕТИКА“. През тази година директните изложители са над 220, сред които компании от България, Германия, Португалия, Хърватия, Китай, Тайван, Пакистан, Румъния, Италия, Франция, Гърция, Турция, Словения, Латвия и Унгария. Близо 70 са новите участници. Представени ще бъдат над 980 бранда, а демонстрираните иновации пред 13 500 специалисти – 280.

Втората научно-практическа конференция
за профилактика, диагностика и терапия

Обсъждането на профилактичните, диагностичните и лечебните подходи при хората в млада и зряла възраст, заляга във фокуса на Втората научно-практическа конференция „Профилактика, диагностика и терапия в млада и зряла възраст - приоритети на съвременното здравеопазване“. Провеждайки се успоредно с БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ, тя е инициирана от „Академия Кардиология“ и Арбилис. По време на конференцията ще бъдат разгледани темите, засягащи основните приоритети и профилактиката, варикозната болест, сърдечно-съдовите и метаболитните заболявания, ритъмни и проводни нарушения, дислипидемии, ваксинопрофилактика, синдроми и симптоми при юноши и млади възрастни, вродени сърдечни малформации, генетични заболявания, ендокринни заболявания в юношеска и млада възраст, артериална хипертония, пристрастяване и зависимости, белодробна артериална хипертония, нефрология, затлъстяване, бременност и лекарствени взаимодействия.

Болестта на сините устни

На 16 БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще бъде домакин на форума „Предизвикателства пред пациентите с пулмонална артериална хипертония“. Като част от информационната кампания, посветена на Световния ден на заболяването (5 май), събитието се организира от Българското общество на пациентите с пулмонална хипертония (БОППХ). В рамките на форума лекари, пациенти и журналисти ще дискутират различни аспекти на рядкото заболяване. Ранното и точното диагностициране, оптималното лечение, качеството на живот и научните изследвания ще бъдат темите, които специалистите ще поставят на дневен ред.

„Лекарят, който ме вдъхновява“

През тази година се състои очакваното събитие „Лекарят, който ме вдъхновява“. Каузата, инициирана от CREDOWEB, дава възможност за номиниране и оценяване на професионализма на лекари, осигуряване на стипендии и средства за младите специалисти и разнородни благотворителни каузи.

ДЕРМА & ЕСТЕТИКА – новата тематика

През тази година ще бъде даден стартът на новата тематика ДЕРМА & ЕСТЕТИКА , която ще се проведе в рамките на БУЛМЕДИКА. Взимайки предвид икономическите предпоставки и интереса, проявен от сектора, организаторите поставят фокус върху модерните продукти, техники и технологии в дерматологията и естетичната медицина. Професионалният форум ще разкрие възможностите на съвременната дерматология и естетичната медицина. В зоната на ДЕРМА & ЕСТЕТИКА производителите и дистрибуторите на специализирана апаратура и консумативи ще се срещат с представителите на клиниките и студиата, предлагащи естетични и медицински процедури. Амбицията е ДЕРМА & ЕСТЕТИКА да се превърне в първостепенен международен бизнес форум за България и Източна Европа.

С богата си съпътстваща програма, БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2019 ще създаде професионална платформа, на която за разглеждане и дискусия ще бъдат подложени водещи теми от света на медицината и денталната медицина. Събирайки специалистите от множеството направления в двата сектора, вратите на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще бъдат отворени от 15 до 17 май.

Съпътстващата програма на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019 можете да проследите на: bulmedica.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА