Last news in Fakti

19 Юни, 2019 16:57 1 798 12

А1 е първият телеком у нас с видео магазин за своите клиенти

  • а1-
  • видео магазин

Потребителите могат да се възползват от услугата, като кликнат на специалната Live икона, която се намира под всяко устройство на А1.bg

А1 е първият телеком в България, който вече консултира чрез видео обаждане своите клиенти при закупуване на продукти от своя онлайн магазин. Това става възможно с услугата видео магазин, която е достъпна за смартфон, таблет и настолен компютър чрез специална икона за всяко устройство от онлайн портфолиото на А1.

Идеята на услугата е всеки клиент, който има нужда от съдействие при въпроси и колебания по време на поръчка от електронния магазин на А1, да получи съдействие в реално време от консултанти на компанията. Видео магазинът е на разположение на клиентите всеки работен ден от 10:00 до 17:00 часа.

Потребителите могат да се възползват от услугата, като кликнат на специалната Live икона, която се намира под всяко устройство на А1.bg. След като избере опцията „видео магазин”, клиентът ще се свърже посредством видео връзка с експерт на А1, който ще даде професионална консултация при избор на ново устройство или тарифен план и ще съдейства с изготвянето на поръчката. Видео връзката не навлиза в личното пространство на потребителите – тя е еднопосочна, като клиентът вижда служителите на А1, но те не виждат него или неговия дом. Не е нужно дори клиентът да има включен микрофон, защото А1 предлага и възможността за разговор в реално време чрез чат.

Услугата е първата по рода си за българския телеком пазар и дава възможност на клиентите да се възползват от възможностите и на електронния, и на физическия магазин на А1. Освен за устройства, скоро видео магазинът ще бъде достъпен и за мобилни и фиксирани услуги на компанията. Едновременно с това те спестяват време от чакане и могат да бъдат консултирани в удобни за тях час и място.

На A1.bg потребителите могат да се абонират за мобилни, фиксирани и дигитални услуги, както и да поръчат смартфони, лаптопи, телевизори и други технологични устройства на изгодни цени. В електронния магазин на A1 редовно се предлагат продукти на намалени цени, валидни единствено при покупка онлайн, а клиентите получават като подарък аудио колонка.

Доставките на онлайн магазина на А1 се извършват безплатно до всяка точка на България, както при закупуване на устройство, така и при подписване на договор. Поръчките се осъществяват до 48 часа. При поръчки, заявени до 11:00 часа в София, доставката се осъществява до 18:00 часа в рамките на същия ден. А1 е и единственият телеком у нас, който предлага експресна инсталация на фиксирани услуги в рамките на 24 часа за клиентите на своя онлайн магазин.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.
Платена публикация


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    7 2 Отговор
    Как ще ми направят видео обаждане на моята Нокия 1100 не ми е ясно?

    Коментиран от #10

  • 2 Кълвач

    19 2 Отговор
    А1 е едно голямо Л__НО !
  • 3 Диамантената ръка

    13 0 Отговор
    Всичката Мара втасала, само видеомагазин й липсва...
  • 4 Morgoth

    11 1 Отговор
    Месец-два след като си подписал нов договор с А1 намираш една по една ненужните услуги за които плащаш (мелодийка, гласова поща, допълнителен платен интернет и т.н), дори след като изрично си им казал да не ти ги пускат когато си направил договора в офис. Не ми се мисли, ако си вземеш план по интернет какво още ще ти пуснат!

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гошо

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Morgoth":

    А1 са достойно продължение на Ментела, могат и частниуроци по английски за глухонеми да ти вкарат! Четенето на условията не те спасява - пишат, че винаги може да се откажеш и ако не се усетиш, че са ти наблъскали и упътване за звездобройци ще си плащаш по инерция за всичко, защото те предлагат на клиентите си всичко едностранно без известия на каквато им скимне цена, но пък имаш право да се откажеш ако ги усетиш навреме.
  • 7 Обикновен Бг

    16 0 Отговор
    Александър Бел изобретил телефона през 1875. Когато го включил за първи път, видял, че има 2 неплатени сметки към А1 .
  • 8 Тъп

    5 0 Отговор
    И трите оператьора ни таковат успешно.Бил съм клиент и на трите кожодера.И сега третия на който съм пациент се мъчи да ме такова с едни непоискани СМС-си.Те така.И трите дядо попе !!
  • 9 Бай Кольо

    6 1 Отговор
    Крадци и измамници!
  • 10 Абонат

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Meganoob BG":

    Ти за таблет, компютър, лаптоп да си чувал.
  • 11 Факт

    0 0 Отговор
    До колкото съм запознат всички имат онлай магазини. Интересно е обаче, че в А1 поне предлагат да си виждаш и управляваш услугите и онлай и съдействат по телефон, а не да ти бият канчети с "Титуляр трябва да се обати" и да ти затворят. Ама то за какво да се гледат плюсове. Като не ви изнася нещо, хората са направили портал да споделите мнение и ОБЕКТИВНА ОЦЕНКА. За празни приказки всички много знаем. Казваш какво не ти или ти харесва и хората ти дават отговор. Може да опитате!
  • 12 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Гледам,гледам - А 1....., пък то бившия хайдук-оператор Ментел. Ама те толкова много се оцапаха, че решиха и името си да сменят - белким излъжат още някой-друг балама за техен клиент. Сега направили и от лайната магазин.... Не Ви трябват !! Същата отвратителна любезност до подписването на договор и същата гадна надменност, безочливост и арогантно нахалство след това. Вместо като първи мобилни оператори да имат най-много клиенти,с най-ниски цени и коректно обслужване, те прогониха поне половината от тях . Понеже им "ядох попарата" - проклети да са !!!